Унікальне відео: змоделювали майбутній ЖК «Струмочок» під Луцьком

Унікальне відео: змоделювали майбутній ЖК «Струмочок» під Луцьком

Будівельна компанія «Інвестор» створила відеопроект ЖК «Струмочок», аби клієнти відчули його масштабність та побачили, яким він буде.

Ролик опублікували на каналі компанії у Ютубі. 

На відео показали, яким буде життя у заміському житловому комплексі: стильні таунхауси та котеджі, охайні двори, прибудинкові території, дитмайданчик та багато іншого. Відео дозволяє сповна оцінити якість життя у новому комплексі. 

Читати також: Як у Європі: під Луцьком продають унікальне житло за акційною ціною

Одна з «родзинок» «Струмочка» – великий сквер зі спортивним комплексом, що поєднає дитячий майданчик, футбольне та баскетбольне поля з біговими доріжками окружністю 250 м.

Площа території житлового комплексу – понад 7 гектарів. Нині тут ведуться роботи на кількох об'єктах. Облаштували фундамент на третій та четвертій секціях. Підготували фундамент для трьох наступних котеджів.

Наразі у ЖК «Струмочок» розпочато будівництво 6 котеджів та 24 таунхаусів, які заплановано здати в експлуатацію в ІІ кварталі 2020 року.

Зазначимо, у першій черзі ЖК «Струмочок», яка складається з 30 таунхаусів і 10 котеджів, вже живуть люди. Аби був порядок, мешканці об’єдналися в кооператив. Створили його з ініціативи забудовника ще 1 січня 2017 року – як тільки почали заселятись перші мешканці. Детальніше про життя у «Струмочку» – читайте за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні впроваджують новітні технології у висадці лісів, – Володимир Бондар
Наступна новина В УПЦ МП заборонили служити священику з Волині, який «пішов у розкол і передумав каятися»
Останні новини
Схожі новини