Духовно, патріотично, спортивно: яким був православний дитячий табір на Волині. ФОТО

Духовно, патріотично, спортивно: яким був православний дитячий табір на Волині. ФОТО
Православний табір на Волині

Управління Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату провело дев’ятий православний молодіжний табір.

Вперше було змінено розміщення табору, а саме наметове містечко розташували на приватній території в с. Куликовичі Маневицього деканату, – повідомили в єпархії.

Під час відкриття митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив каплицю Волинської ікони Божої Матері, що на цьому ж місці. Тож щоранку таборяни молилися перед нею.

Цьогоріч у таборі відпочило близько 100 учасників. Діти брали участь у різних естафетах, спортивних іграх, спілкувалися із священиками, знайомилися із новими друзями.

Окрім духовних бесід, важливе значення мало й патріотичне виховання. З дітьми спілкувалися військові капелани та бійці Національної гвардії, виступали члени Волинського осередку Спілки християнських письменників України.

За словами о. Юрія, активно долучилися до організації проекту: маневицький декан протоієрей Андрій Закдальський, протоієреї Іван Гуреєв, Андрій Ротченков, Микола Цап’юк, священики Валерій Братунь, Олег Чвир, Сергій Смірнов, Юрій Крохмаль-Брилевський, Віталій Ващук та Микола Царик. Це душпастирі з різних деканатів нашої єпархії.

За допомогу в проведенні табору духовна консисторія висловлює щиру подяку: Маневицькій райдержадміністрації (голова Андрій Линдюк), директорові групи компаній Торгова марка «Вілія» Євгену Дудці, директорові СГТОВ «Агропродторг» Вікторові Курачу, ДП «Колківське лісове господарство» (директор Олександр Чернишин), директорові ТзОВ «Забіяка» Олександру Хвещуку, ФОП ПП Ігорю Курихіну та підприємцям Володимиру та Тетяні Сереветі.

Читайте також: Перший молитовний сніданок Волині: як це було. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Житловий бум»: у Луцьку військові з нової частини масово шукають квартири
Наступна новина Через кліматичні зміни волинянам загрожує екзотичне захворювання
Останні новини
Схожі новини