Зірку культового фільму жахів «Дзвінок» впіймали з наркотиками

Зірку культового фільму жахів «Дзвінок» впіймали з наркотиками
Джерело фото: Інформатор

Американську актрису Дейві Чейз, яка зіграла прокляту дівчинку Самару в знаменитому фільмі жахів "Дзвінок", заарештували за зберігання наркотиків.

Так, співробітники правоохоронних органів виявили наркотичні речовини в її машині. Який саме наркотик знайшли у Чейз - невідомо, пише Обозреватель з посиланням на Daily Mail.

Інцидент стався в Лос-Анджелесі. Відзначається, що 28-річна актриса була доставлена ​​до відділку, де провела за гратами декілька годин. Після цього її випустили під заставу в тисячу доларів.

Відзначимо, голлівудська актриса вже не вперше потрапляє в скандал з поліцією. У листопаді 2017 року її затримали за те, що вона перебувала у вкраденому автомобілі BMW. За рік до цього, в 2016-му, Чейз звинуватили у тому, що вона залишила вмираючого чоловіка в машині поруч з лікарнею. Той помер від передозування наркотиками.

28-річна Дейві Чейз прославилася, зігравши одну з головних героїнь культового "фільму жахів" - дівчинку Самару. Також Дейві знялась в сіквелі "Дзвінка", фільмі "Донні Дарко" і популярному серіалі "Зачаровані".

Джерело фото: misfitmatriarch.com

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Психолог назвав дві помилкові фрази батьків, які назавжди впливають на життя дитини
Наступна новина Dmytruk Luchesk Half Marathon 2018: шалені емоції, феєричні перемоги та яскраві фото
Останні новини
Схожі новини