Зомбі йдуть: луцька фірма запустила провокаційну «антиросійську» рекламу

Зомбі йдуть: луцька фірма запустила провокаційну «антиросійську» рекламу
Кадр серіалу «Ігри престолів», відео з якого використане у рекламі «Патріоту»

Туристична фірма «Патріот» рекламує свої послуги, пропонуючи клієнтам встигнути відпочити у Єгипті, доки там немає росіян.

«Встигнiть відпочити по хорошим цінам без росіян в листопаді» - йдеться в одному з повідомлень «Патріоту» в Інстаграмі. Цікаво, що такий текст супроводжує відеоролик – кадри серіалу «Ігри престолів», де армія зомбі суне на льодяну стіну. Використана музика  з серіалу «Ходячі мерці».

«Увага! З грудня росіяни знову в Єгипті!» - йдеться у підписі до цього ролику.

«З 5 грудня росіяни уже відновлюють перельоти до Єгипту. У вас ще є шанс відпочити в листопаді без них і по нормальних цінах. Ми вас попередили :)» - йдеться в іншому повідомленні «Патріоту».

«У нас є немало клієнтів, які просять вибрати для них ті курорти, де немає росіян. І справа тут не лише у війні з Росією. Часто російські туристи ведуть себе нахабно, невиховано, і заважають відпочивати іншим» - пояснив появу «антиросійської» реклами директор фірми «Патріот» Богдан Климчук.  

Як відомо у грудні 2018 року Росія і Єгипет планують відновити чартерні рейси в Хургаду і Шарм-ель-Шейх. Раніше такі рейси Росія заборонила через теракт на борту літака Airbus, коли у жовтні 2015 загинуло більше 200 громадян Росії. Літак летів з Шарм-ель-Шейха в Санкт-Петербург.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині ремонтуватимуть автомобіль з фільму «Кіборги». ФОТО
Наступна новина Народний вокал у етно-музичній обробці: у Луцьку вперше виступив гурт «Kazka». ФОТО
Останні новини
Схожі новини