Звіт депутата Волиньради про роботу Олександра Курилюка

Звіт депутата Волиньради про роботу Олександра Курилюка

Звіт про роботу депутата Волинської обласної ради Курилюка Олександра Івановича.

Обраний депутатом Волинської обласної ради на виборчому окрузі № 59 від Волинської обласної регіональної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП». Член фракції "УКРОП" в обласній раді. 

Працюю секретарем постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Серед моїх пріоритетів є питання розвитку освіти, культури, спорту, молодіжна політика та діяльність профільних обласних комунальних установ.

З моєї ініціативи обласна рада прийняла рішення «Про Заходи щодо забезпечення належного функціонування та розвитку мережі загальноосвітніх закладів у Волинській області» і затвердила першочергові заходи щодо підтримки освіти, створення відповідних умов для дітей та педагогів.

У 2017 році профільна комісія проводила моніторинг стану виконання заходів і буде пропонувати розглянути це питання на сесійному засіданні у 2018 році.

Як депутат запропонував на розгляд обласної ради Програму розвитку спортивної інфраструктури у Волинській області на 2017-2018 роки, рішення було ухвалене депутатами обласної ради. Програмою передбачене облаштування спортивних об’єктів на умовах співфінансування з місцевими громадами, що дасть можливість створити належні умови для занять спортом.

Від профільної комісії обласної ради працюю у складі конкурсної комісії  для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Наше завдання полягає у відборі для призначення  на посади керівників комунальних установ ефективних керівників, які мають стратегічне бачення діяльності та розвитку установ.

Як представник фракції «УКРОП», працюю у Тимчасовій контрольній комісії обласної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області.   

За рішенням обласної ради, як представник фракції «УКРОП», очолюю Тимчасову контрольну комісію обласної ради з питань захисту інтересів територіальних громад Волинської області при проведенні демаркаційних робіт державного кордону між Україною та Республікою Білорусь в межах Волинської області.

Комісією зібрані відповідні матеріали щодо проведення робіт з делімітації та демаркації кордону між Україною та Республікою Білорусь. Комісія надала депутатам звіт з висновками та пропозиціями. За результатами роботи Тимчасової контрольної комісії у лютому 2017 року обласна рада ухвалила рішення «Про звернення Волинської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Ради національної безпеки і оборони України щодо захисту державних інтересів при демаркації кордону між Україною та Республікою Білорусь».

Також за результатами роботи комісії з метою збереження та раціонального використання водних ресурсів підготовлені конкретні пропозиції по гідротехнічних спорудах на Волині.

Як депутат обласної ради, працюю у регіональній комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку 

Моя робота, як депутата обласної ради, спрямована на підтримку ініціатив місцевих громад, органів самоврядування та вирішення питань, з якими звертаються виборці. Постійно проводжу прийоми громадян, як у місті Луцьку, так і в селищі Стара Вижівка. Як депутат обласної ради надав матеріальну допомогу понад 60 волинянам на лікування.

За мого сприяння було вирішене питання фінансування в рамках Регіональної програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в області на 2016-2020  роки  за рахунок коштів обласного бюджету у сумі 140 тис. грн. XIV Міжнародного музичного фестивалю «Стравінський і Україна».

Підготував і подав на розгляд відповідних органів влади та посадових осіб 17 звернень з питань, з якими зверталися виборці. Звернення стосувалися роботи  міського громадського транспорту, облаштування вуличного освітлення на вулиці Кравчука, ремонтних робіт на прибудинкових територіях  на вулиці Кравчука біля будинків 22, 18, 16 тощо.

За звітний період не пропустив жодного засідання сесії Волинської обласної ради, профільної та контрольної комісій.

Всі звіти депутатів

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у кількох їдальнях шкіл та дитсадків виявили неякісні продукти
Наступна новина 500 000 користувачів Vodafone Україна вже протестували 4G
Останні новини
Схожі новини