На передовій нардепи та іноземні журналісти потрапили під обстріл бойовиків

Партія «Слуга народу»

На одній із позицій народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл і були евакуйовані в укриття. Інформації про постраждалих наразі немає.

Про у Telegram-каналі повідомила речниця фракції Юлія Палійчук, пише ТСН.

"На одній із позицій народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл і були евакуйовані в укриття", - написала вона.

До слова, президент Володимир Зеленський вирішив відправити на лінію фронту представників від Верховної Ради та Кабміну.

Нагадаємо, у так званих «ДНР» та «ЛНР» проводять масову евакуацію жінок та дітей. Президент США Джо Байден заявив учора, що впевнений у тому, що Росія вже прийняла рішення про вторгнення в Україну. Є ризик, що вони хочуть дійти навіть до Києва. Також учора вибухнув газопровід «Дружба», що в Луганську. Але українська розвідка попереджала, що бойовики замінували низку об'єктів соціальної інфраструктури й у Донецьку. Також відомо, що ватажки бойовиків оголосили загальну мобілізацію в ОРДЛО. Зранку 19 лютого повідомили про загибель українського військового, він загинув від осколкового поранення. Також повідомили про двох поранених рятувальників і обстріл Щастя.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донбасі окупанти обстріляли Щастя
Наступна новина Скільки у січні заробив голова Волинської ОДА Погуляйко
Схожі новини