Через обстріли бойовиків постраждали працівники ДСНС

Через обстріли бойовиків постраждали працівники ДСНС
Фото ілюстративне

18 лютого на сході України через обстріл з боку російських найманців постраждало двоє працівників ДСНС.

Про це повідомляє УП.

"В результаті обстрілу постраждали 2 співробітника ДСНС".

За даними ДСНС, протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил з тимчасово непідконтрольних територій здійснено 74 обстріли по 39 населених пунктах Донецької та Луганської областей.

У результаті обстрілів населених пунктів в Донецькій області пошкоджено 9 житлових будинків, у Луганській – 2 приватних житлових будинки та 1 адмінбудівля пожежно-рятувальної частини.

Протягом доби в районі ООС підрозділами ДСНС для попередження виникнення надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж та ліквідації інших небезпечних подій здійснено 17 виїздів.

Нагадаємо, у так званих «ДНР» та «ЛНР» проводять масову евакуацію жінок та дітей. Президент США Джо Байден заявив учора, що впевнений у тому, що Росія вже прийняла рішення про вторгнення в Україну. Є ризик, що вони хочуть дійти навіть до Києва. Також учора вибухнув газопровід «Дружба», що в Луганську. Але українська розвідка попереджала, що бойовики замінували низку об'єктів соціальної інфраструктури й у Донецьку. Також відомо, що ватажки бойовиків оголосили загальну мобілізацію в ОРДЛО. Зранку 19 лютого повідомили про загибель українського військового, він загинув від осколкового поранення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. За минулу добу виявили 949 хворих
Наступна новина Ківерцівська міська рада виставила на продаж 15 колишніх сховищ. Розказуємо і показуємо
Останні новини
Схожі новини