На Донбасі окупанти обстріляли Щастя

На Донбасі окупанти обстріляли Щастя

Від ранку суботи російські найманці відновили вогневу активність в бік гуманітарного дорожнього коридору "Луганськ-Щастя". 

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Противник веде обстріл із 82-мм міномету та великокаліберних кулеметів. Прикордонні наряди перебувають на позиціях. Інфраструктура дорожнього коридору, який має використовуватись для переміщення цивільного населення, зазнає пошкодження.

Як повідомлялось учора, 18 лютого, російсько-окупаційні війська вели вогонь з мінометів та великокаліберних кулеметів по КПВВ «Щастя». Під вогонь бойовиків потрапила гуманітарна колона, яка поверталась після доставлення вантажу ООН для цивільного населення тимчасово окупованого Луганська.

Нагадаємо, у так званих «ДНР» та «ЛНР» проводять масову евакуацію жінок та дітей. Президент США Джо Байден заявив учора, що впевнений у тому, що Росія вже прийняла рішення про вторгнення в Україну. Є ризик, що вони хочуть дійти навіть до Києва. Також учора вибухнув газопровід «Дружба», що в Луганську. Але українська розвідка попереджала, що бойовики замінували низку об'єктів соціальної інфраструктури й у Донецьку. Також відомо, що ватажки бойовиків оголосили загальну мобілізацію в ОРДЛО. Зранку 19 лютого повідомили про загибель українського військового, він загинув від осколкового поранення. Також повідомили про двох поранених рятувальників.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як волинянам обрати та встановити газове обладнання: ТОП - 10 питань до фахівців
Наступна новина На передовій нардепи та іноземні журналісти потрапили під обстріл бойовиків
Останні новини
Схожі новини