З бюджету Луцька виділять ще гроші на придбання генераторів

З бюджету Луцька виділять ще гроші на придбання генераторів

Під час позачергової 38-ї сесії міської ради внесли зміни до бюджету 2022. Так, за рахунок перерозподілу видатків, збільшили капітальні видатки на придбання генераторів для забезпечення безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури по Програмі розвитку цивільного захисту Луцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки в сумі 6 350 000 грн.

Про це розповіла директор департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова.

Також запропоновано збільшити капітальні видатки для Луцькспецкомунтранс для забезпечення безперебійного функціонування комунальних підприємств, установ та організацій в умовах виникнення надзвичайних ситуації, воєнного стану та особливого періоду в сумі 2 000 000 грн.

“Спрямовується вільний залишок у сумі 2 млн 900 грн для проведення фортифікаційних заходів в Луцькій міській територіальній громаді. 230 тис грн — на придбання продуктових наборів для підопічних терцентру”, - наголосила вона.

Депутати підтримали запропонований проєкт рішення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волиньобленерго вимагають надати чіткі графіки відключень і дотримуватись їх
Наступна новина У Клієнтських просторах на Волині можна купити якісне та сертифіковане газове обладнання
Останні новини
Схожі новини