10 речей, які не треба робити при знайомстві з батьками вашого партнера

10 речей, які не треба робити при знайомстві з батьками вашого партнера

Для багатьох пар знайомство з батьками стає справжнім випробуванням.

Для того, аби все пройшло без неприємних ситуацій, видання HuffPost підготувало десять порад від шлюбних експертів про те, як потрібно поводитись під час першої зустрічі, повідомляє «Українська правда. Життя».

Отже, під час знайомства з батьками не потрібно:

Надто яскраво демонструвати любов до вашого партнера. У присутності батьків експерт радить обмежитися з вашим партнером триманням за руки, легкими дотиками або рукою на плечі.

Споживання алкоголю на подібній зустрічі може вилізти вам боком. «Ви можете справити на батьків хибне враження. Наприклад, що ви не маєте самовладання та приймаєте погані рішення, – пояснює Денні Гібсон. Така зустріч вимагає від вас повної присутності, ясності розуму та справжності, а це буде неможливо, якщо ви сп'янієте».

Не варто підіймати суперечливі теми, наприклад, релігію, політику, оскільки це може призвести до дискусії та навіть сварки. Відтак, перше враження буде запсоване

Не потрібно «залипати» у телефоні, навіть якщо вам трохи нудно, бо цим ви виявляєте неповагу до співрозмовників.

Намагайтеся уникати будь-яких неоднозначних жартів. Зокрема, сексуальних чи расових. «Якщо ви непристойно жартуватимете на першій зустрічі, то продемонструєте відсутність поваги до інших та погані судження», – пояснює Денні Гібсон.

Не варто бути закритим. Психолог Саманта Родман радить приходити на такі зустрічі максимально відкритими, не очікуючи, що батьки вашого партнера будуть такими, як ваші власні.

Не потрібно розмовляти про гроші. «Сказати батькам вашого значного іншого, що вони мають гарний дім, це одне, але запитати їх скільки він коштував – зовсім інше», – зазначає Курт Сміт. Розпитувати про гроші вважається непристойним і може сприйматися як грубощі.

Експерти не радять вдягати непристойний одяг. «Не приходьте в улюбленій «піжамі», наче ви щойно встали з ліжка. Ваш одяг покаже їм (батькам), що ви серйозно ставитесь до зустрічі з ними та дбаєте про вашу зовнішність», – каже Джанет Бріто.

Не потрібно розмовляти лише про себе. Нехай це буде діалог, а не монолог.

Навіть якщо ви дуже хвилюєтесь, не потрібно мовчати, оскільки це сприймається як ознака нетовариськості та ворожості. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 27 листопада
Наступна новина Як позбутися болю в горлі та не нашкодити здоров'ю: 4 поради від фахівців
Останні новини
Схожі новини