20 років без ремонту: у Луцьку «взялися» за інфекційну лікарню. ФОТО

20 років без ремонту: у Луцьку «взялися» за інфекційну лікарню. ФОТО

У Луцьку проводять капітальний ремонт Волинської обласної інфекційної лікарні, яка не бачила ремонту понад 20 років.

На ремонт  було виділено більше 29 млн грн, з яких 10 млн грн із міського бюджету, – повідомляють на сайті Луцькради.

«Системи водопостачання та водовідведення, електропостачання та вентиляції не оновлювались із моменту будівництва у 1961 році. Відтак, у 2018 році Волинською обласною радою та Луцькою міською радою було прийняте рішення про фінансування капітального ремонту закладу», – йдеться у повідомленні.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук оглянули хід цих ремонтних робіт.

У закладі було проведено комплексний ремонт внутрішніх приміщень, коридорів. Великі палати було реконструйовано на менші, у відповідності до санітарно-гігієнічних вимог, створено нові санвузли. Виконано заміну системи водопостачання та водовідведення, проводиться повне оновлення вентиляційної та протипожежної системи, електроживлення, внутрішнє оздоблення приміщень.

Довідково: 

Волинська обласна інфекційна лікарня надає допомогу пацієнтам з інфекційною патологією з усієї області та міста Луцька. Щорічно тут лікуються понад 5 тис. волинян, близько 3 тис. отримують консультативну допомогу. З загального числа пацієнтів 60-75% є мешканцями міста Луцька, понад 60% – діти. Близько 10% хворих потребують інтенсивної терапії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Про що домовилися Порошенко й Варфоломій. ДОКУМЕНТ
Наступна новина Коли у Луцьку почнуть латати дороги після зими
Останні новини
Схожі новини