Американський мисливець став жертвою качки, яку сам вполював

Американський мисливець став жертвою качки, яку сам вполював

Кумедний випадок на полюванні стався в Сполучених штат Америки - мисливець став жертвою підстріленої ним же дичини.

Інцидент стався в окрузі Дорчестер в штаті Меріленд, недалеко від містечка Крапо, передає «Інформ-UA» з посиланням на Baltimore Sun.

Місцевий 51-річний житель разом з групою інших мисливців пішов до річки Майлс, щоб постріляти по качкам. В той, момент коли над чоловіками якраз пролітала зграя птахів, вони відкрили по дичині вогонь.

Все йшло добре і, здавалося б щасливий, 51-річний американський мисливець підстрелив одного з птахів.Правда, після вдалого пострілу туша мертвої качки звалилася чоловіку прямо на голову.

В результаті горе-мисливець отримав сильну травму. Мисливці, які перебували разом з постраждалим, одразу ж звернулися за допомогою. На жаль, надати допомогу потерпілому виявилося не так-то просто. Щоб віддерти потерпілого від туші мертвої качки, медикам довелося просити про допомогу у авіації місцевого травмпункту - тільки так медикам вдалося його госпіталізувати.

Зазначимо, що потерпілий мисливець отримав серйозну травму голови. На щастя, зараз його здоров'ю нічого не загрожує. Також повідомляється, що в даний момент місцеві правоохоронні органи Сполучених штатів Америки розбираються в обставинах інциденту.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку пікетують польске посольство. ФОТО
Наступна новина Шахрай «здає» квартиру довірливим лучанам
Останні новини
Схожі новини