Арештували волинянина, який зґвалтував 18-річну дівчину

Арештували волинянина, який зґвалтував 18-річну дівчину
Фото ілюстративне

Підозрюваного у зґвалтуванні волинянина взяли під варту. Він перестрів 18-річну дівчину на Ковельщині, яка поверталась додому, затягнув її в закинуте приміщення та зґвалтував.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

«За процесуального керівництва прокурорів Любомльського відділу Ковельської окружної прокуратури 49-річному волинянину повідомили про підозру у вчиненні зґвалтування (ч. 1 ст. 152 КК України).

За даними слідства, увечері 19 червня 2022 року зловмисник на території однієї з громад Ковельщини перестрів 18-річну дівчину, яка поверталась додому, затягнув її в закинуте приміщення та зґвалтував», –  йдеться в повідомленні.

Наступного дня чоловіка затримали.

За наполегливої позиції прокурорів суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят днів без можливості внесення застави.

Довідково: згідно з санкцією ч.1 ст. 152 КК України зґвалтування карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Читайте також: На Волині затримали п'яного водія

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Робимо все можливе, щоб на Волині навчальний рік розпочався з 1 вересня», – Погуляйко
Наступна новина Відомий музикант організував унікальну імпрезу для підтримки розвитку Будинку Голованя
Останні новини
Схожі новини