Освідчення на сцені та «Бумбокс»: фоторепортаж з третього дня «Бандерштату»

Освідчення на сцені та «Бумбокс»: фоторепортаж з третього дня «Бандерштату»

Третій день «Бандерштату» був по-своєму атмосферним. У цей день так само гутіркували, смакували їжею, приготовленою на вогні, та відривались від запальну музику. Малеча розважалась у дитячому містечку, а охоронці невтомно перевіряли в кожного, чи є алкоголь.

Тільки настрій був уже іншим: від розуміння, що скоро додому. Дехто вже пакував валізи, а решта насолоджувались останнім днем фестивалю.

Підспівували та підтанцьовували під гурти [O], Flit, Detach, Жадан і Собаки, Фіолет, Karna. А на «десерт» - «Бумбокс» та «Один в каное».

Ведучі М’яч Дредбол та Вікторія Жуковська відзначали 10 річницю спільного перебування на сцені, а один бандерштатівець Андрій запропонував своїй коханій руку і серце. Після того, як він запросив її вийти на сцену, всі скандували «Карина, Карина…» Дівчина сказала «Так».

Засновник фестивалю, нардеп Ігор Гузь зізнався, що цьогоріч «Бандерштат» було організувати найважче.

«13 років я виходжу на сцену «Бандерштату», але скажу вам, що так важко, як цього року, не було ніколи, тому що було дуже багато проблем, – сказав Гузь. Він анонсував, що 14-му фесту бути. І буде він у незмінному форматі. – «Бандарштат» буде безалкогольним. Ми хочемо, аби ви любили «Бандерштат» не за те, що тут будуть ріки алкоголю і російськомовні виконавці, а щоб любили його за атмосферу, щирість, любов і за те, що тут є однодумці».

Ввечері відбувся також флешмоб на підтримку здорового способу життя. Всі охочі відтискались від землі зі словами «Ми – здорова нація».

Традиційно ведучі влаштували перекличку серед присутніх, аби з’ясувати, з яких регіонів України приїхали фестивальники.

Як виявилось, на «Бандерштаті» були гості з усіх областей країни та Криму. Найбільше – з Волині, Київщини, Львівщини, Рівненщини.

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

ДИВИТИСЬ ФОТОЗВІТ З ПЕРШОГО ДНЯ «БАНДЕРШТАТУ»

ДИВИТИСЬ ФОТОЗВІТ З ДРУГОГО ДНЯ «БАНДЕРШТАТУ»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розбагатіли ушестеро: у Велимченській громаді розповіли про успіхи після об’єднання
Наступна новина Склали інтернет-рейтинг українських вишів. ЛНТУ потрапив у ТОП-100
Останні новини
Схожі новини