Бариста з загону швидкого реагування. Переселенець з Краматорська працює у луцькому кафе

Бариста з загону швидкого реагування. Переселенець з Краматорська працює у луцькому кафе
Фото «Суспільного Луцьк»

20-річний Станіслав Свистунов працює баристою в одному з кафе у центрі Луцька. Чоловік приїхав на Волинь із Краматорська.

«Суспільному» переселенець розповів: перші два місяці повномасштабної війни допомагав цивільним на Донеччині в загоні швидкого реагування.

У рідному місті, яке був змушений залишити, Станіслав мав власну школу бариста.

«З війною кава вже не була так потрібна, тому я робив щось більш корисніше. Займалися розвозом гуманітарної допомоги в місця, постраждалі від бойових дій. З заходу України до нас приїжджали фури і це велике щастя було для нас», – пригадує чоловік.

В Краматорську Станіслав мав власну школу бариста. Фото «Суспільного Луцьк»

8 квітня за пів години до ракетного удару по Краматорському залізничному вокзалу, Станіслав виїхав з міста разом із мамою, яка потребувала медичної допомоги. Залишив квартиру та бізнес.

«Досі іноді сняться жахіття, одне і те саме. Як в мій будинок прилітає ракета і мене підриває, я можу навіть впасти з ліжка уві сні», – говорить бариста.

">http://

У Луцьку, каже бариста, йому подобається, як і колеги на новій роботі. Та попри все чоловік мріє повернутися у рідне місто.

Читати також: Коли в тебе немає зубної щітки. Як європейська організація допомагає переселенцям на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер заступник голови Сошичненської громади
Наступна новина У новому навчальному році школярі можуть навчатися у кілька змін
Останні новини
Схожі новини