«Батьківщина» вирішила не розв'язувати «війну». Конфлікт вичерпано», – Притула

«Батьківщина» вирішила не розв'язувати «війну». Конфлікт вичерпано», – Притула
джерело фото: https://images.unian.net

Сергій Притула уклав «мирову» із політичною партією «Батьківщина».

Про це він написав у своєму дописі у Facebook.

«Отже, кілька слів про мої непорозуміння з ВО «Батьківщина». Спочатку хочу підкреслити, що у верхах «Батьківщини» про «зальот» волинських колег дізнались оперативно, одразу з кількох сторін зі мною зідзвонилися/списалися кілька політичних діячів, повідомили, що помилку визнають і в ситуації розберуться. На сторінці центрального офісу «Батьківщини» у ФБ одразу з'явилося повідомлення з вибаченням», – пише він.

«Далі дуже дивне повідомлення з'явилося на сторінці волинського осередку політсили, який власне і розпочав наші «веселі старти». Коротко воно зводилось до того, що «шкода Притулу, але я не я і хата не моя» (увімкнули стару платівку про хакерську атаку:)))))). Я запитався у одного з контактерів від «Батьківщини» чи вони знущаються наді мною? І, вуаля, ймовірно після доброго «пістону», на сторінці волинської Батьківщини з'являється той текст, який я зазначив у своєму дописі на ФБ, як мирову угоду між сторонами конфлікту. Ну, за винятком стьобу, де вони мали б побажати мені Божої ласки та ангела охоронця. Головні меседжі були озвучені: вибачення принесли, недостовірність інформації визнали, факт використання мого зображення без дозволу підтвердили, те, що волинська «Батьківщина» мені, як волонтеру, ніколи не допомагала і що я до ВО «Батьківщина» ніякого відношення не маю, вказали!» – продовжує Притула.

«Тож, нехай з другого разу, але вибачення прийнялось. Тому, зважаючи на те, що політичній силі було відведено 24 години для офіційних вибачень (вклалися), текст мене задовільнив, а центральний офіс «Батьківщини» засудив дії своїх волинських колег, вважаю, що інцидент можна вважати вичерпаним», – пише волонтер.

«Я б дуже хотів, щоб з цього конфлікту усі ми зробили висновки. Навіть ті, хто не був сторонами протистояння.

Я хотів би подякувати усім своїм підписникам за тотальну підтримку. Не маючи вашої підтримки мені було б важче. А так, відчуваючи не тільки свою правоту, але й ваше міцне плече, я був готовий виконати усе, що обіцяв у пості. Спільно ми зробили прецедент, коли у протистоянні величезної політичної структури і одного громадянина, «Голіаф» відступив. Гуртом ми велика сила! Пам'ятайте про це кожного разу, коли поряд з вами хтось скаже цю страшну фразу: «Ми прості люди, що ми можемо зробити?»! МИ МОЖЕМО ВСЕ, ЯКЩО ЗА НАМИ ПРАВДА!» – йдеться в дописі.

«Я страшенно радий, що у верхівці «Батьківщини» прийняли правильне рішення, не розв'язувати «війну» з волонтерською братією і вибачились. І лице зберегли і мені не доведеться витрачати час на біганину по судах. Я більше люблю по сцені бігати.

Конфлікт з «Батьківщиною» вичерпано. Практично», – підсумовує Сергій Притула.

Нагадаємо, у мережі розгорівся скандал за участю Сергія Притули та волинського осередку «Батьківщина». Політики неправомірно використали фото гумориста у своїй рекламі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Тернополі відкрили Макдональдс: черги були аж до дороги. ФОТО
Наступна новина І автомобілісти, і дорожники: волинський «Спец Тех» працює там, де інші безсилі
Останні новини
Схожі новини