Бери і розвивайся. Луцький «Плай» безкоштовно допомагає зайняти дітей на карантині

Бери і розвивайся. Луцький «Плай» безкоштовно допомагає зайняти дітей на карантині

Сімейна академія «Плай» допомагає батькам не просто зайняти дітей чимось цікавим на карантині, а дати їм такі завдання, які розвивали б малечу і робили б їхні «хатні будні» корисними.


Карантин. Діти вдома. Найпопулярніше слово – «нудно». В умовах суворих обмежень, коли увесь навколишній світ для діток стиснувся до розмірів квартири, важко знайти, чим зайняти малюка, не зловживаючи мультиками та комп’ютерними іграми.

Як забезпечити маленькому розумнику різноманітність занять, вражень, матеріалу для пізнання та дослідження? Та ще й так, щоб це підходило по віку, було цікавим та корисним, викликало бажання навчитися чомусь новому й давало вихід фізичній активності та емоціям? Цю місію взяв на себе приватний дошкільний навчальний заклад з Луцька.

ЗНАЙОМТЕСЯ: «Ми розвіюємо батьківські страхи». Який він, приватний садок «Плай» і що там?

Фахівці Сімейної академії «Плай», яка працює в Луцьку вже більше 10 років і має неабиякий досвід, готують для дошкільнят кожної вікової категорії щотижневу добірку цікавих завдань, творчих занять та розвиваючих ігор, знімають для них коротенькі відео, шукають пісеньки та віршики українською та англійською мовами для розучування, влаштовують челенджі.

Доступ - усім

Усі ці матеріали «Плай» готує не лише для своїх клієнтів. Тут зумисне вирішили викладати усе на сторінці закладу у Фейсбуці, аби кожна мама чи тато, які ламають голову, чим же зайняти свою малечу, яка нудиться без садочка і без прогулянок, мали змогу б цим скористатися.

Тож усі заняття і завдання наразі – у вільному доступі.

«Для всього світу. У цей непростий час ми готові працювати саме так», - каже директорка і співвласниця сімейної академії «Плай» Оксана Струк.

Знайти заняття від «Сімейної академії «Плай» можна – ТУТ. 

Подібні яскраві картинки на сторінці сповіщають про те, що
«Плай» підготував щось цікаве

«Ми зробимо це за вас»

Щоб батьки довго не серфили безкінечними просторами інтернету, не переривали купу літератури та навчальних матеріалів, не мудрували, які завдання ліпше підійдуть дитині за віком, що знайти такого, що їй буде цікавим, під силу і корисним, цю роботу виконує професійна команда педагогів Сімейної академії «Плай». Вони під час карантину просто продовжують займатися улюбленою творчою роботою – розробляти захопливі й одночасно продумані заняття для своїх вихованців.

«Привіт, мої хороші! Поки ми з вами не разом, я вирішила вам допомогти...» - майже так починаються всі відеозвернення вихователів «Плаю» до своїх діток». Окрім відеозвернень, вони підбирають навчально-пізнавльні матеріали, готують завдання, розраховані саме для їхніх 3-х річних Назарчиків, чи 5-ти річних Софієчок.

Отаким доробком від різних педагогів
«Плай» ділиться щодня! І запрошує всіх охочих ним користуватися

У період карантину приватний навчальний заклад вирішив не влаштовувати канікул. Ні, їхні вихованці, як усі діти змушені бути вдома з батьками. Але фахівці швидко зорієнтувалися і тепер працюють щодня над тим, щоби допомагати батькам зробити дозвілля їхніх дітей – змістовним та захоплюючим. Вони не лише підтримують своїх клієнтів, але й вивчають можливості розвитку дистанційного навчання дошкільнят. І роблять це безкоштовно. 

«Обставини склалися так, що ми усі працюємо вдома, хто на кухні, хто у дитячій, які й стали знімальними майданчиками. Але ми вчимося, нам це дуже сподобалося, гарні відгуки пишуть не лише наші клієнти – так що купуємо освітлення, зробимо кімнатку-студію і, як тільки послабляться карантинні заходи, будемо далі продовжувати розробляти відеоуроки», – розповідає «Першому» Оксана Струк. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дитина фанатіє від Майнкрафт і Бравл старс? Влаштуйте гру наживо! Крута ідея свята від «Плаю»

 *  *  *

Таким чином луцький приватний дошкільний заклад намагається допомогти не тільки батькам та їхній малечі, а й вивчити та освоїти нові можливості ведення  бізнесу в нелегкий час. Тут не лише зберігають професійний колектив, але й навчають його і тримають в робочому тонусі. А вдячні відгуки тих, хто користується напрацюваннями педагогів – матеріалами з ФБ сторінки закладу – надихають команду «Плаю» на нові звершення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу виявили рекордну кількість хворих на коронавірус
Наступна новина Ольга Герасим'юк очолила Нацраду з питань телебачення та радіомовлення
Останні новини
Схожі новини