Дитячі фото відомих волинян. Спецпроект на прощання з літом

Дитячі фото відомих волинян. Спецпроект на прощання з літом

Літо – то завше про дитинство. Це дитячі спогади. Це канікули. Це – босоніж бігати по траві, ловити ранкове сонце, збивати росу і з року в рік повертатися у ці історії все своє доросле життя. Літо завше лишає по собі яскраві фото.

Миготять за вікнами наших офісів і домівок останні літні дні. 

Саме з цієї нагоди «Перший» зібрав колекцію дитячих фото відомих волинян.

Ми покажемо, якими вони були, коли ще мали інші клопоти: бути просто дітьми. Ми покажемо їх до того, коли вони стали бізнесменами та бізнеследі, депутатами і депутатками, керівниками та ідейними натхненниками гарних проектів на Волині.

Спецпроект втілюємо спільно та за підтримки Сімейної академії «Плай». Цей луцький приватний дошкільний навчальний заклад  не просто має свою історію успіху, а особливою місією у повсякденній своїй роботі вважає створення дитячих та сімейних фотоісторій. Бо фото – то спогади. А спогади – це те, що лишається з нами і після нас.

Ірина Вахович

Голова Волинської обласної ради. У минулому – завідувачка кафедри фінансів Луцького НТУ. З 2015 року стала депутатом Волинської облради від фракції УКРОП, згодом очолила бюджетну комісію. З липня 2019 обрана головою обласної ради. На цій світлині Ірина Вахович – на руках у мами, їй тут 9 місяців. 

Читайте також«Я толерантно терплю. Це мій мінус». Голова Волиньради про рік на посаді. ЦИТАТНИК

  *  *  *

Андрій Разумовський

Генеральний директор однієї з провідних будівельних компаній Волині – БК «Інвестор». У минулому – депутат Луцької міської ради. 

Читайте також«Будуємо майбутнє». Інтерв'ю з Андрієм Разумовським

 *  * *

Ірина Пасічник

Представниця бренду Andre Tan у Луцьку Ірина Пасічник. Уже більше 5 років директорка магазину Andre Tan у Луцьку, успішна бізнеследі. 

Читайте такожОдяг від Андре Тана приніс удачу. Історія успіху Ірини Пасічник

 *  *  *

Юлія Євпак

Власниця бутікової консалтингової компанії «PRO Business Hub» (Lutsk). У минулому – громадська діячка, волонтерка, начальниця відділу менеджменту та креативних індустрій Луцької міськради. На світлині з дитинства Юлія – на руках у тата, їй тут 3 роки. 

Читайте також: «У нас не просто тусовки, ми змінюємо бізнес», - засновниця PRO Business Hub Юлія Євпак. ІНТЕРВ’Ю

 *  *  *

Владика Михаїл

Митрополит Луцький та Волинський, архієрей ПЦУ, український релігійний діяч.У миру – Тимофій Зінкевич. 

 *  *  *

Вячеслав Рубльов

Народний депутат України, обраний до парламенту в 2019-му представляти інтереси 20 округу, що на Волині. У ВРУ – член фракції «Слуга народу». У минулому – депутат Волинської обласної ради, керівник облосередку партії УКРОП. На цьому фото йому – 5 років.

Читайте також: Інтерв’ю замість корпоративу. Пів дня депутатського «пекла» Вячеслава Рубльова

 *  *  *

Оксана Струк

Співзасновниця луцького приватного дошкільного навчального закладу Сімейна академія «Плай». У минулому - викладачка кафедри прикладної лінгвістики СНУ ім. Лесі Українки.

Читайте також«Ми розвіюємо батьківські страхи». Який він, приватний садок «Плай» і що там?

 *  *  *

Володимир Бондар

Депутат Волинської обласної ради, лідер депгрупи «Патріоти Волині». У минулому – народний депутат, голова Волинської ОДА, заступник керівника Держлісагентства України. 

Читайте також: Після виборів у місцевих радах побільшає дилетантів, – Володимир Бондар

 *  *  *

Олександр Князєв

Бізнесмен, відомий луцький забудовник. Один із засновників ЖК «Сімейна фортеця». На дитячому фото йому 12 років. 

 *  *  *

Анна Данильчук

Доцентка СНУ ім. Лесі Українки, експертка ради «Мережі та аудиторії» Українського культурного фонду, авторка та блогерка газети «День».

 *  *  *

Валерій Стернійчук

Народний депутат, обраний до парламенту за писком партії «Слуга народу». Керівник облосередку цієї ж партії на Волині. У минулому кавеенник, івент-менеджер. На цій дитячій світлині йому – 4 роки. 

Читайте також: «Я  знову в турборежимі», – голова «Слуги народу» на Волині Валерій Стернійчук

 *  *  *

Михайло Імберовський

Голова бюджетної комісії Волинської обласної ради. Підприємець. Обраний до облради у 2015-му, був членом фракції «Самопоміч». Нині – в складі фракції УКРОП. На дитячому фото йому – 5 років. 

 *  *  *

Олена Твердохліб

Екс-голова Княгининівської ОТГ Луцького району. Підприємиця. Після активного громадського та політичного життя, участі у виборах до парламенту  2019 року повернулася до бізнесових справ, залишивши посаду голови однієї із найяскравіших та найуспішніших громад. На цьому дитячому фото їй – 5 років. 

 *  *  *

Юрій Ройко

Депутат Волинської обласної ради, обраний до ради у 2015 році від Радикальної партії Олега Ляшка. Нині – позафракційний. 

Читайте також: «Хай влада не протирає штани, а їде в Київ по гроші на Світязь», - Юрій Ройко. Інтерв’ю

 *  *  *

Наталія Ариванюк

Приватний нотаріус. Відома волинська волонтерка, яка з початком подій на Сході Україні активно підтримує українських бійців, зокрема – волинян, які захищали чи захищають країну у боротьбі з російським агресором. 

 *  *  *

Сергій Григоренко

Нині – заступник голови облосередку партії «Європейська солідарність». У минулому – заступник Луцького міського голови. 

Читайте також: «У нас в байдарці зразу вилазять всі сімейні косяки». Олена та Сергій Григоренки. MANДRY

 *  *  *

Зоя Балюк

Нині – керівниця відділу інформаційної політики Луцької міської ради. Раніше – помічниця голови Волинської облдержадміністрації‚ завідувач сектору прес-служби Волинської ОДА. 

 *  *  *

Олександр Киричук

Бізнесмен, у недавньому минулому – в.о. голови Волинської ОДА, перший заступник голови Волинської ОДА. 

 *  *  *

Алла Надточій

Депутатка Луцької міської ради, обрана до неї у 2015 році. Нині – активна політична та громадська діячка у Луцьку. 


Дитячі фото – найбезпосередніші. На цих світлинах ми – справжні. Тому для кожного вони – частина найдорожчих життєвих спогадів. І якщо у нинішніх дітей кожна хвилин життя легко може перетворитися на добірку світлин, бо нас оточує така техніка, яка дає ці можливості, то для дітей «вчорашніх» фотографія часто  була справжньою подією.  Ми ходили для цього у луцькі фотоательє, ми замовляли для цього фотографів, ми фіксували тільки визначні події у житті родини і себе у них… І незалежно від того, чи ми стали тими, кого нині звуть відомими волинянами, чи ні, ми однаково трепетно бережемо старі альбоми з дитячими фото. Як щось – справжнє.  Як фіксує справжнє у дитинстві Сімейна академія «Плай», читайте ТУТ: 

Підготувала Олена ЛІВІЦЬКА.

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьку виділили 9,5 мільйона на ремонт міської лікарні
Наступна новина Як маніпулюють виключенням волинського хлопчика з відбору на дитяче Євробачення
Останні новини
Схожі новини