Ольга Герасим'юк очолила Нацраду з питань телебачення та радіомовлення

Ольга Герасим'юк очолила Нацраду з питань телебачення та радіомовлення
Ольга Герасим'юк

Головою Національної ради з питань телебачення та радіомовлення обрали Ольгу Герасимʼюк.

Про це стало відомо на засіданні Нацради 22 квітня, повідомляє пресслужба відомства.

Головою Національної ради обрано Ольгу Герасим’юк. Першим заступником голови став Валентин Коваль, а заступником голови – Олег Черниш. Юрія Зіневича обрано відповідальним секретарем Національної ради. 

Попередньо члени Національної ради, керуючись  абзацом третім  частини сьомої статті 10 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», проголосували за припинення повноважень Ольги Герасим’юк як першого заступника голови Національної ради і Олександра Ільяшенка як відповідального секретаря Національної ради.

Відповідно до статей 9 і 10 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» голова Національної ради, перший заступник, заступник голови та відповідальний секретар Національної ради обираються Національною радою із числа членів Національної ради шляхом таємного голосування.​

Читати також: Скільки волинян користуються Інтернетом і телебаченням

Довідково
Ольга Герасим’юк народилася 1958 року у місті Пирятин Полтавської області.
Українська журналістка, ведуча телевізійних програм, телевізійна менеджерка, народна депутатка України 5-го і 6-го скликань.
До цього була першою заступницею голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (2014–2020).
Навчалася на факультеті журналістики Київського державного університету імені Т. Шевченка. Вчилася в Дипломатичній академії, магістерка зовнішньої політики.
Сімнадцять років працювала у друкованій пресі. Проходила стажування у США: USNews&WorldReport; GannettNewsService (Вашингтон); Голландії; Член журі премії Книга року ВВС.
У липні 1995 року почала працювати на телебаченні у програмі «Післямова» (ТК «Нова Мова»).
З 1996 року – авторка і ведуча телеканалу «1+1», де втілила в життя проекти «Проти ночі», «Особливий погляд», «Версії Ольги Герасим'юк», «Хочу і буду», «Іду на ви», численні спецпроекти і одне з найпопулярніших в Україні ток-шоу «Без табу», що втримувалося на екрані 10 років.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бери і розвивайся. Луцький «Плай» безкоштовно допомагає зайняти дітей на карантині
Наступна новина Коронавірус на Волині. Де виявили нових хворих
Останні новини
Схожі новини