У луцькому приватному дитсадку «Плай» до кінця серпня можна виграти літню фотосесію

У луцькому приватному дитсадку «Плай» до кінця серпня можна виграти літню фотосесію

Приватний луцький дошкільний заклад Сімейна академія «Плай» має неабиякий досвід з організації фотосесій для дітей. Навчальний процес у стінах «Плаю» завжди супроводжується цікавими і змістовними світлинами.

З нагоди завершення літа Сімейна академія «Плай» оголосила спеціальну серпневу акцію для всіх охочих мати літню фотосесію. Розказуємо, що це таке.

Професійні фотографії стали частиною плаївського життя, кажуть у цьому приватному навчальному закладі.

«Це так важливо зберегти спогади про дитинство, адже саме зараз трапляються найкумедніші кадри, наймиліші сімейні фото, найцікавіші моменти, коли дитинка пізнає світ», - зауважує співзасновниця «Плаю» Оксана Струк.

Читайте також: «Ми розвіюємо батьківські страхи». Який він, приватний садок «Плай» і що там?

Так «Плай» намагається зберегти найцінніші фрагменти занять та дозвілля, влаштовує вечірки та сімейні свята  із обов’язковим фото-супроводом, готує яскраві та стильні фотозвіти із днів народжень малечі.

Традиційно цей досвід дуже цінують батьки вихованців, адже «Плай» фактично бере на себе частину сімейних клопотів щодо фіксації родинної фотоісторії. Робить це якісно та із задоволенням.

«У нас вдома усі альбоми дітей та і наші з чоловіком фото – це робота «Плаю», за що ми їм дуже вдячні», - розповідає Ольга Куцевич, мама вже другої дитинки, Оленки, яка відвідує садочок.

Фотосесії у Сімейній академії «Плай»

«Кожне свято у нас готується з особливою увагою: тут продумуємо фотозони, декор стін, костюми діток та образи аніматорів і вчителів – усе до дрібниць, усе з любов’ю для гарних згадок та естетичного задоволення! Дітки вдома часто переглядають наші фото, радіють світлинам разом із дідусями і бабусями, у яких просто галереї з фото улюблених внучат.

Ми щиро раді бути частиною свята емоцій та пам’яті про незабутні моменти дитинства! А сьогодні ще діє акція – тим, хто запишеться в садочок у групу 3-4 роки до кінця серпня, ми ще й даруємо літню фотосесію дитини! Ви точно будете задоволені і фото, і вибором садочка!» - каже Оксана Струк.

Читайте також: Бери і розвивайся. Луцький «Плай» безкоштовно допомагає зайняти дітей на карантині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер екскерівник Іваничівського райвідділу міліції
Наступна новина МОЗ знову хоче змінити умови навчання під час карантину. Розказуємо детально
Останні новини
Схожі новини