Безготівкова оплата за таксі - зручності від ДЖОКЕРа для лучан та гостей міста

Безготівкова оплата за таксі - зручності від ДЖОКЕРа для лучан та гостей міста

ХХІ століття диктує свої умови і ритм життя, коли кожна хвилина на рахунку, і швидкість та якість транспортних послуг має особливе значення! Чисте авто, своєчасна подача, ввічливий водій, якісні послуги – це той мінімум, що ми прагнемо отримати від таксі, і диспетчерська службі ДЖОКЕР повністю відповідає цим вимогам і пропонує навіть трохи більше, а саме – широкий вибір авто, знижки та акції, функцію callback. І саме важливе - за таксі ви можете розрахуватися платіжної чи кредитною карткою!

Оплата кредиткою в супермаркетах чи кафе – буденна річ, однак розрахуватися за таксі у луцьку карткою дуже складно, а інколи і взагалі неможливо! У цій ситуації водій «люб’язно» підвезе вас до банкомату і зачекає, поки ви знімете гроші, але увесь цей шлях і очікування оплатите саме ви, і витрачені хвилини особисто вам ніхто не компенсує, а якщо ви спізнюєтеся, а якщо у банкоматі немає потрібних купюр… Досить! Таксі – це сервіс зручності, і диспетчерська служба ДЖОКЕР подбала, щоб це було саме так!

Оплатити таксі картою в Луцьку – надзвичайно зручна і потрібна послуга, яка давно доступна в інших містах країни. Іноді ми усі стикаємося з ситуацією, коли у гаманці не вистачає готівки, а їхати потрібно уже. Це створює масу незручностей, але час забути про них! Замовляйте таксі ДЖОКЕР з можливістю безготівкового розрахунку в Луцьку, скориставшись зручним для вас способом:

  • наберіть 828 і ми вам пере телефонуємо;
  • завантажте додаток для Android або iOS і замовляйте онлайн

Безготівкове таксі у Луцьку – зручність для кожного!

Оплата за допомогою банківської карти в таксі ДЖОКЕР – це просто, зручно та безпечно! Скористайтесь додатком, виберіть спосіб оплати і усе готово! Ми турбуємося про комфорт пасажирів, тому пропонуємо можливість розрахуватися карткою без пошуку потрібної суми готівкою.

Це зручний варіант для туристів, іноземців, гостей міста і усіх, хто цінує свій час і бажає отримати від послуг таксі максимум комфорту!

Ви забули гаманець? Не проблема. Достатньо мобільного телефону, і ви зможете розрахуватися за поїздку! Для цього необхідно лише додати карту в додатку і вибрати безготівковий спосіб розрахунку. Процес реєстреації картки безкоштовний, При її додаванні знаміється 5 грн, що згодом повертаються на рахунок (протестовало на собі, скріни – нижче).  

         

Тепер можемо вибрати: готівка, чи карта:

    

Таксі з оплатою карткою: чому саме ДЖОКЕР?

Наша служба таксі у Луцьку орієнтується на потреби клієнта, намагаючись організувати проїзд з пункту А до пункту Б максимально комфортно для пасажира.

Бажаєте пересуватися містом з максимальним комфортом, безпечно і бажано не "за усі гроші"? Замовляйте таксі ДЖОКЕР і переконайтесь у тому, що європейський сервіс доступний уже сьогодні!

Таксі в Луцьку з терміналом - це зручно, сучасно і безпечно. На сьогоднішній день безготівковий розрахунок банківською карткою стає все більш популярним і поступово витісняє звичайний розрахунок грошовими купюрами, тож користуйтеся перевагами безготівкового розрахунку за таксі у Луцьку уже сьогодні.

Ввічливі водії служби таксі ДЖОКЕР, безпечний та комфортний транспорт, що регулярно проходить техобслуговування уже чекає на вас!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у ковельських лікарнях годують пацієнтів за 8,4 гривні
Наступна новина Міністр оборони хоче скасувати військовий призов
Останні новини
Схожі новини