Безпілотна Tesla перетне всю Америку із заходу до сходу вже в 2018 році – Маск

Безпілотна Tesla перетне всю Америку із заходу до сходу вже в 2018 році – Маск

Американська компанія з виробництва електромобілів Tesla оголосила, що хоче перетнути Сполучені Штати від західного узбережжя до східного на одному зі своїх безпілотних авто, передає TechCrunch.

Глава Tesla Ілон Маск хоче втілити в життя цю ідею вже в найближчі 3-6 місяців, він сподівається, що на той час автопілот Tesla досягне рівня, який дозволить йому проїхати через все США без допомоги і втручань з боку людини.

Ілон Маск задумав цю акцію ще минулого року, але досі не було можливості реалізувати ці плани. Він вважає, що для підготовки автопілота до потрібного рівні знадобиться від 3 до 6 місяців. Про це Маск повідомив на зборах, присвячених фінансовим результатам компанії.

Також він зазначив, що Tesla оновить програмне забезпечення на вже проданих автомобілях до безпілотного рівня, хоча не уточнив, як скоро це станеться.

Маск розповів, що минулого року не стали запускати цей проект, оскільки режим автопілота був ще недостатньою мірою розвинений, у поїздка мала би виключно демонстраційний характер, а не практичний.

Підприємець пояснив, що його мета – створення універсальної і безпечної системи автономного пілотування, в безпеці якої можна бути впевненим.

Він розповів, що задоволений тим, як в компанії розвивається напрямок, пов'язаний зі штучним інтелектом. Глава Tesla назвав його прогрес реальним, а не спрямованим на «вау-ефект». У грудні минулого року він заявив, що компанія розробляє найкращий в світі АІ для робомобілів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Американський фондовий ринок знову обвалився
Наступна новина Лучани викидають сміття прямо біля дороги. ФОТО
Останні новини
Схожі новини