Юні дипломати з Волині звернулися до Ілона Маска, аби допомогти особливим дітям. ВІДЕО

Юні дипломати з Волині звернулися  до Ілона Маска, аби допомогти особливим дітям. ВІДЕО
Ілон Маск - інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер

Юна дипломатка з Ковеля Марійка Мовчан, яка є  Почесною Головою «Благодійний фонд «Позитивна взаємодія», записала відео-звернення до Ілона Маска.

Звернення опублікували на сайті благодійної організації.

«Мене звати Марія Мовчан. Мені 14 років. Я живу в Ковелі.  Я засновник благодійної організації. Я допомагаю дітям з «особливими потребами» змінювати своє повсякденне життя на краще і реалізовувати свої мрії», – йдеться у повідомленні.

«Що важче зробити – полетіти на Марс чи приїхати в місто Ковель в Україну для того, щоб підтримати сиріт, дітей, які живуть важким життям? Що важливіше – дивитися на Марсіанів чи звертати увагу на сиріт, які вже потребують вашої уваги і допомоги» – такі питання порушив перед Ілоном Маском керівник Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» Віктор Мовчан .

«Містер Маск, ми запрошуємо Вас до України в місто Ковель допомагати дітям», – йдеться у зверненні.

«Ми закликаємо людей робити невеликі справи, які мають великий вплив на життя дітей. У нашій організації є багато добрих людей. Одним з них є Нагорний Максим., Який сам є сиротою і знає, що таке буде «особливим» –  йдеться у відео.

«Запрошуємо Вас приєднатися до нашого благодійного фонду «Позитивна взаємодія». Ми будемо дуже раді зустрітися з вами у місті Ковель та в Україні. Ласкаво просимо! Отож, нам потрібне ваше рішення,щоб  допомогти дітям в Україні та в усьому світі. Велике спасибі і Ласкаво просимо».

Довідково: 

Ілон Маск –  інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер.

Засновник компаній SpaceX, PayPal, Neuralink і The Boring Company (PayPal продали 2002 року за 1,5 млрд доларів; позаяк Маск був співвласником компанії, після оплати всіх податків він отримав близько 180 млн доларів). Домігся значних успіхів у сфері інформаційних технологій, ракетобудування та автомобілебудування.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Церковний скандал на Волині: прихильники Московського патріархату будуватимуть новий храм
Наступна новина У луцькому «політесі» готуватимуть магістрів з права
Останні новини
Схожі новини