Біля Адміністрації президента побилися прихильники Саакашвілі і правоохоронці

Біля Адміністрації президента побилися прихильники Саакашвілі і правоохоронці

Близько 20 прибічників екс-президента Грузії, лідера партії «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі зібралися на вулиці Банковій біля будівлі Адміністрації президента.

Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», станом на 18:50 тривав невеличкий пікет. Кілька людей тримали плакат із написом: «Порошенко відпусти Саакашвілі» і вигукували гасла «Порошенка у відставку».

Прохід на вулицю Банкову з боку вулиці Інститутської охороняють близько 80 правоохоронців. Крім того, неподалік розташовані ще два автобуси з військовослужбовцями Національної гвардії.

Сталася бійка між прибічниками М.Саакашвілі і правоохоронцями. Як передає кореспондент агентства, кілька агресивних протестувальників почали грубо спілкуватися з правоохоронцями, які перекрили проїзд на вулицю Банкову, після чого правоохоронці вирішили відтіснити кількох людей ближче до вулиці Інститутської.

Бійка тривала близько двох хвилин, після чого правоохоронці зайняли колишні позиції.

Станом на 19.00 кількість прибічників М.Саакашвілі несуттєво збільшилася. Кілька з них включили колонки і спілкуються з присутніми через мегафон.

Наразі ситуація нормалізувалася. За інформацією мітингувальників, одну людину затримали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 13 лютого
Наступна новина У Ковелі молодики зірвали і винесли з ресторану диспенсер для туалетного паперу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини