Бізнесмен хоче пам'ятник у центрі Луцька на місці автобуса із заручниками

Бізнесмен хоче пам'ятник у центрі Луцька на місці автобуса із заручниками

Луцький бізнесмен Олександр Князєв пропонує відлити із бронзи твіт Ілона Маска щодо теракту в обласному центрі Волині і встановити його на місці, де стояв автобус із заручниками. Він заявив, що до втілення ідеї готовий долучитися фінансово.

Свою ідею він орилюднив у фейсбуці

Нагадаємо, власник Space X, відомий американський бізнесмен Ілон Маск відреагував на події у Луцьку, що сколихнули 21 липня Україну.

Американське видання The New York Times опублікувало у Twitter посилання на свій матеріал про захоплення терористом автобуса в українському Луцьку 21 липня. А Ілон Маск його прокоментував: «Просто ще один день у 2020 році».

«Давайте зробимо, щоб від нас не їхали, а навпаки, приїздили подивитись на щось цікаве? Маю ідею. Пам’ятник пересічному дневі 2020 року», – заявив Олександр Князєв.

«2020-й вперше з часів Другої світової об’єднав планету загальними проблемами. Об’єднав настільки, що містечко з middle of nowhere потрапило в поле уваги Ілона-наше-все-Маска...

Пропоную відлити цей твіт в бронзі та встановити на місці, де стояв автобус із заручниками. На згадку про звичайний день цього несамовитого року. Про всі ці події, з яких ми ніяк не виринемо. Про людей, які будують новітню історію, щодня рятують життя і для них це вже буденна робота.

Готовий долучитися фінансово. Що думаєте про це?» – написав Князєв.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Коли вистрілив, бабці на першому сидінні стало зле». Інтерв’ю із заручником луцького терориста
Наступна новина Хотіли переконатися, що немає спільників, – Аваков про штурм автобуса у Луцьку
Останні новини
Схожі новини