Забудовник Луцька оголосив конкурс архітекторів. Його озвучив голос британського Gucci

Забудовник Луцька оголосив конкурс архітекторів. Його озвучив голос британського Gucci

Нещодавно забудовник «Сімейна фортеця» оголосив всеукраїнський конкурс архітекторів для нового комплексу «Гордість». Олександр Князєв, засновник компанії, зізнався, що ідеальний генплан розроблявся провідними європейськими компаніями майже рік, будівництво уже почалося, однак фінальний штрих у вигляді дизайну фасадів будинків лишається за українськими архітекторами.

Правила конкурсу досить прості, а результати стануть справді масштабними. Щоб взяти участь, достатньо заповнити форму. Троє фіналістів отримають 10 000 гривень лише за свою ідею, а переможець підпише контракт на проектування фасадів найбільш масштабного житлового району Луцька і найголовніше – побачить живе втілення персонального дизайну, яке стане частиною життів багатьох людей.

Цей конкурс – чудова можливість для молодих архітекторів проявити себе, без умовностей та потреби “пробиватися”, щоб бути почутим і побаченим, отримати дуже вартісний пункт у портфоліо. Тим паче житловий комплекс “Гордість” – це не чергова суто комерційна історія, а досить ідейний та змістовний комплекс. Велика увага тут приділяється екології, природним ландшафтам та єднанню людини з природою.

Про серйозність підходу забудовників “Сімейна Фортеця” свідчить і той факт, що відеозапрошення на конкурс записав офіційний бренд-голос бренду Gucci в Британії, котрий тепер теж дотичний до цієї творчої історії. Подавати заявки на конкурс можна до 25 червня, а сам конкурс триватиме до серпня, коли будуть оголошені переможці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Бачу! Можу! Допоможу!». На Волині відбудеться велопробіг за участю незрячих
Наступна новина У Луцьку біля входу в Центральний парк облаштували зупинку
Останні новини
Схожі новини