Схвалено Європою. У Лондоні відзначили два проєкти луцького забудовника

Схвалено Європою. У Лондоні відзначили два проєкти луцького забудовника

Днями в Лондоні відбулася церемонія International Property Awards, на якій було нагороджено найкращі індустріальні проєкти всієї Європи. У 2021 році до конкурсу було допущено близько 2000 учасників, а Україна була представлена більш ніж 20 проєктами з Києва (Інтеграл-буд, Tomin Family Development, альянс Новобуд і Архіматика), Одеси (ZARS) та, вже вдруге, Луцька (“Сімейна Фортеця”).

Саме волинська команда принесла найбільшу кількість нагород у цьому році - одразу три: за ландшафтний дизайн, архітектуру та маркетинг.

Раніше нагороди такого масштабу в таких кількостях мали тільки кілька компаній із Києва та Львова, серед яких Dragon Developments, Integral Bud і Avalon, але цього року із загальними 4 нагородами до списку можна включити і волинську команду “Сімейна Фортеця”, яка втілює нові прогресивні підходи в своїх проєктах.

Зокрема European Property Awards відзначили забудовника в таких номінаціях: «Найкраща архітектура в категорії «низькоповерхове житло» - комплекс «От Кутюр». Проєкт розроблений компанією «Сімейна Фортеця» і міжнародною компанією Sales machine “Ландшафтний дизайн” - «Гордість» - найбільший (140 000м2) проєкт України на теплових насосах.

Над парком і прибудинковими територіями працювали одразу 4 команди: Berengere Architects (Люксембург), InLab (Київ) і Sales Machine разом із «Сімейною Фортецею». Партнером премії цього року стала компанія Rolls-Royce.

Раніше переможці всіх номінацій могли використовувати спеціальні “прапорці”-відзнаки премії, але престижність бренду-партнера суттєво скоротила кількість компаній, яким дозволено використання “прапорців” із логотипом Rolls-Royce. І хоча унікальне право отримало всього 10% учасників, обидва луцькі проєкти були відзначені нагородами з престижним логотипом!

Окрім того, про якість проєктів свідчать і самі номінації. Після минулорічного виграшу компанії в номінації маркетингу, “Сімейна Фортеця” зробила великий крок уперед, зберігши маркетингову відзнаку й отримавши нагороди за архітектуру та ландшафтний дизайн, котрі безпосередньо впливають на якість і цінність цього житла для його мешканців. “От Кутюр” і “Гордість” показали, як успішні колаборації української компанії з європейськими колегами можуть втілюватися в новітні комплекси, визнані на міжнародному рівні.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: 6 622 нових хворих та 278 смертей
Наступна новина Скільки нових хворих на ковід виявили на Волині
Останні новини
Схожі новини