Блог #TikhonovTEAM: «Коли «народний» - це не звання, а спосіб життя»

Блог #TikhonovTEAM: «Коли «народний» - це не звання, а спосіб життя»

Доброго часу дня, всім хто читає данний блог. 

Колись (минулого року) я вів тут постійно свій блог, про життя, думки, реакції на події у Луцьку та Україні, публікував анонси і так далі.

Чому б не відновити мою активність тут?

Думаю, редакція сайту та ті декілька людей, котрі читали мої "записки" сприймуть повернення бложиків "тепло". 

В даному блозі можливо є  прихована  РЕКЛАМА концертів від Tikhonov Agency :) 

У матеріалі використані фото: сайту "Конкурент", сайту "Таблоїд.Волині", бару "П'ятниця" (проспект Волі 17 та бульвар Дружби Народів 13А), телешоу "Ранок Нової Волині"

І так, про що цей блог? - логічно запитаєте Ви. 

А він про те, що відбувається за "кулісами" подій у нашому місті, а точніше - як проходить день артистів та організаторів. Сьогодні розповім Вам про виставу "Сублімація Любові", яка відбулася 6 березня у Волинському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка, з прекрасними акторами -  народними артистами України Ольгою Сумською, Євгеном Паперним і заслуженим артистом України Віталієм Борисюком

Починається день з дзвінка до менеджера вистави. 

- "Доброго дня..." - тільки зателефонувавши до пана Олега, сказав я, і налаштувався казати, хто я, що представляю Tikhonov сoncert and event agency  та сьогодні супроводжую акторів за попередньо спланованим графіком дня...

- "Привіт Андрію. Як життя? Все по плану сьогодні, так як Євген (керівник Tikhonov Agency) попередньо скидав?" - звідки знають мій номер та ім'я ? я ж не телефонував з особистого номера...

Через секунду в голові "флешбек" (як у фільмах) - 2017 рік, вистави, пан Олег, актори, афтограф-сесія, одні із перших великих проектів, де я задіяний не як PR-менеджер, а як частина команди організаторів (до слова, Tikhonov сoncert and event agency за результатами голосування на сайті Таблоїд.Волині - у номінації "Організатор 2017 року" отримали перемогу із значним відривом від інших номінантів). 

- "Так. Все як завжди, вчасно та по таймінгу". 

13:30 - телешоу "Ранок Нової Волині" (ефір можна буде подивитися 12.03.2018 з 7:00
Зустрічаю акторів у готелі, знаючи, що вони приїхали дуже пізно з вистави в іншому місті, я дуже переживав чи змогли відпочити всі, тому що переїзди, короткий сон, повна самовіддача на сцені - дуже "виматують". 

Але ось з'являються усі - завчасно, прекрасно вигладають, усміхнені, а дехто вже встиг погуляти містом і побувати всюди (і біля замку Любарта, і в парку ім. Л. Українки, і біля міської ради...). 

І перше, що чую : 
- Доброго ранку Андрію. Як Ваш настрій ? - і це говорить завжди усміхнена, сіяюча народна артистка України пані Ольга Сумська, в оточені Євгена Паперного та Віталія Борисюка. Поспілкувавшись декілька хвилин, згадавши проведені раніше концерти, ми поспішаємо далі...

Починається "графік дня" з інтерв'ю на найцікавішому та найактуальнішому шоу нашої області - "Ранок Нової Волині"

Тільки зайшовши до студії, нас вже з нетерпінням чекали Влад Зінкевич, Богдана Шевчук, Вікторія Поліщук та ще велика кількість працівників Суспільного Волині, котрі вже не могли дочекатися нашого приходу...

Що цікавого розповіли актори із свого життя та про історію постановки п'єси можна буде почути та побачити на телеканалі "Нова Волинь" 12-го брезня з 7:00 :  

14:20 - обід у барі "П'ятниця" (проспект Волі 17). 
Після інтерв'ю ми поспішаємо обідати (як правило, "графік дня" завжди розписаний похвилинно, і потрібно встигнути всюди). 

Приїхали. Зробили замовлення. Євген Паперний пішов розглядати інтер'єр закладу, а ми з пані Ольгою розговорилися про концерти, тури та культуру взагалі.

До речі, "Вар'яти-ШОУ з Сергієм Притулою"  подобаються нам обом (для тих хто не знає, 14 квітня о 17:00 вони виступатимуть у Луцьку з новою програмою). 

Так непомітно пролетіли ті декілька хвилин, за котрі нам принесли замовлення. Під кінець обіду актори зробили цікавий запис у книзі скарг та пропозицій - "Звільняємося з театру, щоб постійно бути та працювати у "П'ятниці" (не дослівно)" - ось такий жартівливий запис залишив Євген Паперний, під котрим підписалися всі присутні. 

15:00 - РЦ "Промінь" - афтограф-сесія, яка перетворилася у "дружні посиденьки" :)

Ми поспішаємо, щоб виконати свою обіцянку сфотографуватися і дати афтограф всім бажаючим у РЦ "Промінь"

Ведучим цього міні-заходу був Юрко Янчук (менеджер та ведучий  Tikhonov сoncert and event agency). 
Представлення, оголошення інформації про подію, а далі своло взяли актори... переповідати все що відбувалося не буду (все можна побачити та почитати у матеріалах від сайтів "Конкурент" та "Таблоїд.Волині").

Найцікавіший момент для глядачів було виконання дуетом пісні "...ми бандіто, ганстеріто..." з відомого всіма мультфільма "Острів Скарбів", озвучкою котрого займався Євген. 

На кінець зробили спільне фото зі всіма, хто не встиг окремо сфотографуватися, тому що як кажуть "час піджимав" трішки...

16:00 - їдем в Драмтеатр. Час підготовки, "саунд-чеку" та репетицій. 

19:15 - початок п'єси.  
Детальніше можете переглянути у фотозвіті від Таблоїд.Волині.
 

До слова, на дану виставу, як завжди, Tikhonov сoncert and event agency, запросили родини бійців АТО, котрі захищали або на даний час захищають нашу державу (дякуємо за співпрацю "Меценат для Солдата", в особі Руслана Теліпського).

22:00 - закінчення вистави. Зал аплодує стоячи (до речі, як завжди на заходох від Tikhonov сoncert and event agency - АНШЛАГ).

22:30 - вечеря в барі "П'ятниця" (більвар Дружби Народів 13А). 

Як завжди дуже професійно та швидко. Всі актори, менеджери та технічна група були задоволені. Ще трішки поговорили про культуру, позитивні враження від Луцька та одну з найкращих аудиторій в Україні...

 Ось такий насичений день був у акторів, технічної групи та організаторів... а багато чого залишилося "за кодром" (підписуйтеся на наш YouTube канал, дуже скоро там буде з'являтися відео з концертів).

Слікуйте за нашими офіційними сторінками : 
Facebook -- https://www.facebook.com/TikhonovAgency
Instagram -- https://www.instagram.com/tikhonov_agency
Telegram -- https://t.me/TikhonovConcert
YouTube -- https://www.youtube.com/channel/UCDYMr4Gqm96lbvczPLhf8cw


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 березня
Наступна новина Чого хочуть жінки: соціологи підказали, що подарувати коханій на 8 березня
Останні новини
Схожі новини