«Брехню натягну їм же на голову», – Ярмольський про обвинувачення в корупції

«Брехню натягну їм же на голову», – Ярмольський про обвинувачення в корупції
Андрій Ярмольський

Ексзаступник голови Волинської ОВА Андрій Ярмольський прокоментував обвинувачення у свій бік щодо підозри у сприянні в незаконному переправленні за кордон військовозобов'язаних.  

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

Нагадаємо, Ярмольський працював на цій посаді з серпня 2021-го до початку квітня 2022 року. Після звільнення з посади заступника голови Волинської ОВА Андрій Ярмольський розповідав у своєму Facebook, що йому не повідомили про причини звільнення. Також він переконував, що немає жодного відношення до будь-яких незаконних дій. Учора, 19 травня, прокуратура Волині повідомила, що колишнього заступника начальника Волинської обласної військової адміністрації підозрюють у сприянні в незаконному переправленні за кордон військовозобов'язаних. Як повідомило видання «ВолиньPost» з посиланням на власні джерела, йдеться про ексзаступника голови Волинської ОВА Андрія Ярмольського.

До слова, окремі видання також звинувачували Ярмольського в розкраданні гуманітарної допомоги і стверджували, що власник складу Тарас Дембіцький, який, з їх слів, є товаришем Ярмольського, погрожував охороні зарядженою зброєю. 

Сам же Ярмольський відкидає будь-які звинувачення і стверджує, що доведе, що не робив цього. 

«Друзі, розумію, що деяким дуже хочеться, щоб я включився в медійну тягомотіну і коментував ті гори шлаку і жовчі, які вони викидують в мережу. Правди і здорового глузду там немає. Банально - страх, що прийшов хтось, хто не признає їхнього роздутого фейкового і переоціненого авторитету.

Під час війни не хотів займатися медійним метанням лайна один в одного. Але схоже прийдеться люб’язно повернути все, що вони мені і моїй команді налили. Вчора мої брехливі і боягузливі «друзі» дотисли одного правоохоронця. Зі ЗМІ дізнався, що хтось там якихось підозр понапідписував і бровадно про це рапортував. Підписант, а Ви впевнені, що зможете винести юридичну дискусію зі мною?

Тому тепер я як професійний адвокат прокачаю свої скіли. Включуся в процес свого ж захисту. Я докажу, що моя репутація чиста! Брехню з підозр і замовних статей натягну їм же на голову! Публічно! Готуйтесь, «браття і сестри»

А заодно і деяким чиновникам з ОВА рекомендую взбодритись трошки. По ходу, вас все таки «кинули»…», – написав Андрій Ярмольський. 

Читайте також: «Можемо організувати конкурс на кращий фейк». Андрій Ярмольський. НАШІ ПЕРШІ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Камінь-Каширському виявили ворожу пропагандистку. Вона закликала вбити керівництво України
Наступна новина Завершився перший суд над воєнним злочинцем. Коли буде вирок
Останні новини
Схожі новини