«Будувати хаотично – тільки нашкодити», – Разумовський про мораторій на нові багатоповерхівки

«Будувати хаотично – тільки нашкодити», – Разумовський про мораторій на нові багатоповерхівки
Андрій Разумовський

Гендиректор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський вважає запровадження мораторію на будівництво багатоповерхівок у Луцьку – логічним кроком.

Про це він розповів у коментарі «Першому».

Нагадаємо, у Луцьку повідомили про намір встановити тимчасовий мораторій на будівництво багатоповерхівок, через неузгодженість генплану міста.

«Оскільки поки Луцьк не має генплану (а в нас його немає уже протягом років двох), то будівництво часто носить хаотичний характер. А будувати хаотично – тільки шкоди завдати. Спершу треба розібратися, де і що будувати. Проаналізувати, які і де необхідні мережі – а тільки тоді братися до будівельних робіт. Тому загалом повністю підтримую таке рішення. Я взагалі вважаю це дуже логічним», - каже забудовник.

Рішення про мораторій аж ніяк не вплине на роботу на тих об’єктах, які уже зводяться, наголошує Андрій Разумовський.

«Зупинити діюче будівництво технологічно неможливо. Не приймати в експлуатацію будівництво, яке вже ведеться, теж неможливо. Очевидно, забудовнику не будуть видавати містобудівні умови та обмеження. Але в усіх є вдосталь роботи і ніхто, я думаю, не буде проти. Ну, якщо це триватиме не 5 років, а займе декілька місяців, поки все приймуть, погодять і затвердять», - каже керівник «Інвестора».

Андрій Разумовський зауважує, що хоча компанія «Інвестор» і має певні плани на будівництво, півроку (а саме такий термін відводить влада на мораторій) готові потерпіти.

«Почекаємо поки все дійде до ладу, поки влада із Центральним ринком розбереться, а тоді дійде черга й до багатоповерхівок… Думаю, пів року - це максимальний термін часу. Аби не затягнулося на рік чи два» – підсумовує Разумовський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Маршрутна революція» по-луцьки: може лишитися третина маршруток, ще й вирости тариф
Наступна новина Транспорт – переповнений, на зупинках – натовпи. Ранок 11 грудня у Луцьку
Останні новини
Схожі новини