Бюджет Волині-2019 ухвалили не без дискусій. ВІДЕО

Бюджет Волині-2019 ухвалили не без дискусій. ВІДЕО

Вибірковий розподіл обласного бюджету, корупційні ходи окремих депутатів або чому низка районів Волинської області, залишаться без фінансування зі скарбниці.

Як волинські обранці громади бюджет ділили, дізнавалися журналісти Сфери-ТВ Луцьк

Волинські обранці громади більш ніж пів дня чемно сиділи на сесії, бо усі, як один, чекали розгляду питання про бюджет. І ось нарешті, головний фінансист ОДА Ігор Никитюк озвучує цифри.  

«Доходи бюджету у нас становлять 6,9 млрд гривень, дійсно, вони менше на 1,6 млрда», – розповів директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк

Читати також: У Волиньраді затвердили обласний бюджет на 2019 рік

На бюджетній комісії внесли зміни до проекту обласного кошторису запропонованого фахівцями адміністрації. Зміни виявились такими разючими, що збентежили багатьох депутатів.

Низка питань до голови бюджетної комісії назбиралась у голови ОДА Олександра Савченка. З коштів, виділених, до прикладу, на добудову перинатального центру забрали 17 мільйонів гривень.

А система, за якою розділили кошти на райони взагалі вражає, стверджує депутат обласної ради Володимир Бондар. Адже з розподілених на 16 районів області коштів, додає Володимир Бондар, Ратнівському району коштів чомусь не дісталося.

Читати такожПісля перерви депутати від «Солідарності» не повернулися у сесійну залу Волиньради

Усі з нетерпінням чекали на пояснення голови бюджетної комісії Ірини Вахович. На що депутатка-укропівка всім чітко дала зрозуміти, що вона лише маленька ланка в ланцюжку причетних до розподілу бюджету.

Деталі – у сюжеті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В аварії на Львівщині загинув військовий з Волині
Наступна новина Пишнотіла модель з Волині похизувалася мегапозитивними світлинами
Останні новини
Схожі новини