Через Погуляйка скликають позачергову сесію Волиньради

Через Погуляйка скликають позачергову сесію Волиньради
Юрій Погуляйко

Депутати Волинської обласної ради підготували звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету Міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

Голова ради Ірина Вахович підписала розпорядження про скликання позачергової сесії 29 жовтня, на якій мають розлянути це звернення. Про це повідомили у пресслужбі облради.

Обранці мають зібратися на 15-ту годину.

На сесію запрошують народних депутатів України ІХ скликання від Волинської області, т. в. о. голови обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, керівників управлінь та відділів облдержадміністрації, голову Апеляційного суду Волинської області, голову господарського суду Волинської області, голову Волинського окружного адміністративного суду, голову Луцького міськрайонного суду Волинської області, прокурора Волинської області, начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області, начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, начальника Головного управління ДФС України у Волинській області, начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області, начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області, міських голів (міст обласного значення), голів районних рад, керівників окремих обласних установ, представників засобів масової інформації.

Сесія відбудеться в залі засідань обласної ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це велика ваша помилка», – Гузь Зеленському про призначення очільником Волині «варяга»
Наступна новина У «Луцькводоканалі» почали видавати електронні квитки
Останні новини
Схожі новини