Червоний Хрест планує створити медичний хаб на заході України

Червоний Хрест планує створити медичний хаб на заході України

Червоний Хрест хоче створити на заході України медичний хаб для забезпечення ліками тих регіонів, які цього потребують.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Такими планами під час нашої зустрічі поділилася керівниця відділу операцій з переміщенням у Міжнародному комітеті Червоного Хреста Кеті Атфілд», – додає Максим Козицький. 

Також Кеті Атфілд зазначила, що зараз організація Червоного Хреста у західних областях України допомагає на залізничних станціях та вокзалах, у притулках для внутрішньо переміщених осіб. 

За її словами, волонтери організації зосереджують допомогу у тих містах, які перебувають в облозі. Організовують гуманітарні коридори, допомагають людям знаходити родичів. Планують створити гарячу лінію для тих, хто постраждав і потребує допомоги.

«Зі своєї сторони я наголосив на потребах у гуманітарному забезпеченні Львівщини, оскільки на території нашої області зараз живе велика кількість переміщених осіб. Також допомоги потребують люди, які залишаються у зоні бойових дій. Присутність і допомога Червоного Хреста важлива», – зазначає голова Львівської ОДА.

Читайте також: За кордон на візках та кушетках. Як «Агапе» евакуює людей з інвалідністю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина США навчатимуть українських воїнів користуватися новими видами озброєння
Наступна новина У Луцьку розпочався проєкт «Історія має значення!». Кошти підуть на потреби ЗСУ
Останні новини
Схожі новини