Не просто «урОчиста». Як волинські рієлтори свій день святкували

Не просто «урОчиста». Як волинські рієлтори свій день святкували

У луцькому Центральному парку ім. Лесі Українки помітно вирізняється група людей, об'єднаних позитивними емоціями. Своє професійне свято тут зібрались відзначити волинські рієлтори. Конкуренти у щоденних бізнесових справах, у дозвіллі - вони справляють враження єдиної згуртованої команди.

Зібралися на святкування понад півсотні професіоналів своєї справи, з близько 20-ти агентств нерухомості Луцька, що належать до Волинського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості України.

"Люди, котрі роблять життя тих, хто продає, легшим і тих, що купують - щасливішим, безсумнівно заслуговують на гарне святкування", - каже один з організаторів святкового івенту, директор компанії «ВМБ Нерухомість» Ростислав Ганейчук.

Директор компанії «ВМБ Нерухомість» Ростислав Ганейчук

"Просто "урочиста", - продовжує він, - як на мій погляд, це вже не дуже цікаво, тому сьогодні ми вирішили згуртуватися в активному відпочинку."  

А святкувати рієлтори цьогоріч вирішили справді досить неординарно. У першій частині заходу - командний велоквест.

Учасники шикуються до старту. Окрім швидкості пересування на двоколісних, команди мають продемонструвати кмітливість і знання, адже на маршруті розташовані певні пункти, де рієлтори-велосипедисти, перед тим як рухатись далі, повинні відповісти на запитання.

Ріелтор АН «Галерея нерухомості Ольга Назарук

 

"В нас дуже молода активна команда», - тішиться ріелтор АН «Галерея нерухомості Ольга Назарук, - ми завжди готові практикувати здоровий спосіб життя, готові до спорту та веселощів."

Усі бажаючі учасники вже на велосипедах, чекають команди "старт". Всі вислуховують умови квесту, отримують підказки колег і - гайда на маршрут.

Доки одні крутять педалі та квестують, інші - на свіжому повітрі влаштовують невелику спортивну розминку.

Директорка АН "Берегиня" Світлана Шава

"Демонструємо як щоранку перед роботою отримувати заряд енергії, - пояснює директорка АН "Берегиня" Світлана Шава, - робота ріелторів активна, тому завжди треба бути в тонусі."

І ось перша частина святкового відпочинку  - позаду. Команди фінішують, а організатори вручають нагороди. Усі без винятку учасники змагань, отримують сертифікати зі знижкою на професійне навчання.

І переможці, і переможені, і глядачі-вболівальники - однаково втішені.

"Добре, що ми відійшли від стандартних святкувань, великих промов десь у залах, - ділиться враженнями ріелтор компанії «ВМБ Нерухомість» Анна Поп, - така форма значно краща, легка і відпочинкова. "Запрошуємо всіх, своїх колег, партнерів, клієнтів, - доповнює колегу ріелтор АН «Житловий всесвіт» Юлія Малик, - до активного, здорового способу життя."

Ріелтор АН «Житловий всесвіт» Юлія Малик

На черзі - справа благородна і суспільно-корисна. Відтепер, завдяки волинським рієлторам в центральному парку, на алеї Миколи Голованя ростимуть духмяні липи.

"Ми працюємо для нашого міста, живемо тут, любимо його і всіх лучан, тому нам буде дуже приємно, якщо ці дерева будуть рости багато років і радувати всіх, - каже, беручись до роботи, Світлана Шава.

Усі - при ділі. Одні підносять воду, інші копають, а хтось підтримує морально. Понад чверть століття сфері нерухомості трудиться директор компанії «ВМБ Нерухомість» Віктор Шишиць.  Чоловік, висаджуючи дерево, розмірковує, - а де ж важче - щодня на роботі чи з лопатою в руках:

Директор компанії «ВМБ Нерухомість» Віктор Шишиць

"Легше копати - безперечно. Бо покопав і відпочив, а коли ти починаєш робити якусь угоду - вона може затягнутися не на один місяць. Тому, інколи це буває дуже складно."

 

*  *  *

"Спільно позаймалися спортом, поспілкувались, відпочили та ще й зробили гарну справу для лучан. Волинські ріелтори, - каже Ростислав Ганейчук, - вміють святкувати. Драйвовий день у фізкультурі, в спорті, в гарній справі, я думаю, що це запам’ятається значно краще, аніж би ми десь посиділи в залі під нудні промови."

https://www.youtube.com/watch?v=RmlgfhMcgKQ&feature=youtu.be

Вікторія ПРИТУЛЮК


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 20 сортів на 4-х гектарах. У селі на Волині полуницю збирають із травня до листопада
Наступна новина У Луцьку хочуть реконструювати пішохідні доріжки вздовж бульвару Дружби народів. Проєкт
Останні новини
Схожі новини