«Далі так не протягнемо». Підприємці Володимира-Волинського просять дозволити їм працювати

«Далі так не протягнемо». Підприємці Володимира-Волинського просять дозволити їм працювати
Фото ілюстративне

Піжприємці Володимира-Волинського нарікають, що через тривалий карантин їхній бізнес опинився у дуже скрутному становищі. Вони звертаються до влади із проханням дозволити працювати в умовах карантину.

Про це повідомив один із підприємців Андрій Кандиба у фейсбуці. Також він оприлюднив текст звернення.

«Через ситуацію із пандемією нам заборонили здійснювати діяльність, мовляв, знімуть оподаткування на цей період, і серйозних втрат не буде… Деякі кроки відповідно виконані. Однак вже йде другий місяць, і ми з колегами-ФОПами, Спілкою підприємців міста дійшли висновку, що далі так не протягнемо», – йдеться у дописі.

Андрій Кандиба каже, що резерви у малого та середнього бізнесу уже вичерпуються, тож доводиться просити підтримки у місцевої влади.

«Ми готуємо листи звернення, ми будемо стукати в усі двері і шукати ефективних рішень! Бізнес має працювати! Ми готові до роботи в умовах карантину і знаємо, як забезпечити безпеку один одного! Ми готові до діалогу. Почуйте нас!» – написав Кандиба.

Нагадаємо, нардеп Ігор Палиця пропонує на стадіоні «Авангард» у Луцьку облаштувати торгові намети, із яких вести торгівлю сільськогосподарською продукцією, оскільки підпримці через тривалий карантин опинилися у скрутному становищі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Погуляйка - 55 тисяч, у Мишковець - 37. Скільки заробляють губернатор Волині та його заступники
Наступна новина У луцькому виші виготовили ручку, яка дозволяє відчиняти двері зап'ястям
Останні новини
Схожі новини