Де були бур'яни – там тепер квіти. Волинянин засадив соняхами і чорнобривцями 700 кілометрів узбіч

Де були бур'яни – там тепер квіти. Волинянин засадив соняхами і чорнобривцями 700 кілометрів узбіч
Василь Рижук

Волинянин Василь Рижук за 20 років засадив чорнобривцями і декоративними соняхами майже 700 кілометрів вздовж доріг. Квітникар втілює в життя власний проект, який називає «Квітучий прапор України».

Про це інформує Суспільне.

Цього року він заквітчав узбіччя доріг від Луцька до Львова, Ковеля та Володимира-Волинського.

Власних коштів і зусиль, каже чоловік, не шкодує. Скільки Василь Рижук самотужки посіяв, виростив і доглянув квітів – порахувати нереально. Каже, лік вже йде на мільйони соняшників та чорнобривців.

«Цього року я від 20 березня почав насадження робити і до початку зими або до пізньої осені. Мені дуже приємно, що багато простих людей мені різними способами допомагають. Щоб наша Україна розцвітала, щоб узбіччя доріг змінилися, щоб на місцях, де росли бур’яни, росли квіти. Я взяв українські наші символи – декоративні соняхи і чорнобривці за основу. І 20 років цього року виповняється, як я займаюся цією справою», – каже Василь Рижук.

Нагадаємо, заслуженому діячеві мистецтв України, скульпторові-документалісту, квітникарю, підприємцю Василеві Рижуку хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин Волині»

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через борги лучан у них можуть забирати житло, – комунальники
Наступна новина На Волині знайшли невідоме досі захоронення часів Другої світової
Останні новини
Схожі новини