Де волиняни писатимуть пробне ЗНО. Перелік пунктів

Де волиняни писатимуть пробне ЗНО.  Перелік пунктів

З 8 по 31 січня триватиме реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2019.

Вартість участі в одному пробному ЗНО складає 138 гривні, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації. 

Зареєструватися можна на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти або за посиланням http://www.lvtest.org.ua/.

Зокрема, пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2019 році відбудеться 16 березня з української мови і літератури та 23 березня з: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест лише з одного навчального предмета.

Натомість, реєстрація осіб для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 5 лютого по 25 березня 2019 року. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 18 березня 2019 року.

Пункти пробного ЗНО у Волинській області будуть створені у таких населених пунктах:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Тернополі затримали волинських повій
Наступна новина Чому в новій церкві моляться за патріарха Кирила
Останні новини
Схожі новини