Держсекретар США Рекс Тіллерсон хоче переговорів з КНДР. ВІДЕО

Держсекретар США Рекс Тіллерсон хоче переговорів з КНДР. ВІДЕО

Держсекретар США Рекс Тіллерсон завив, що його країна готова до переговорів з Північною Кореєю в будь-який час, проте без додаткових умов. На думку очільника зовнішньополітичного відомства Сполучених Штатів Америки, Пхеньян повинен проявити готовність до зміни курсу в ядерній та ракетній програмі. Про це він сказав під час політичного форуму Атлантичної ради у Вашингтоні.
 

«Ми готові говорити будь-коли, як тільки Північна Корея вирішить зустрітись. Ми готові провести першу зустріч без будь-яких умов. Давайте просто зустрінемось. Якщо хочете ми можемо поговорити про погоду. Ми можемо розмовляти про погоду за круглим чи квадратним столом» − заявив держсекретар.

Виступаючи, Тіллерсон також зазначив, що США готові відповісти на будь-яку загрозу з боку Північної Кореї. За його словами, збройні сили США отримали наказ тримати напоготові всі наявні засоби на випадок подібного розвитку подій.


«Одна умова все ж може виникнути − зупинка ядерних випробувань. Ми не хочемо, щоб посеред переговорів вони знову запустили балістичну ракету. Я думаю, вони самі чудово розуміють, що якщо ми все ж вирішимо сісти за стіл переговорів, то повинні дотримуватись режиму тиші на той час».

Державний секретар також зазначив, що Вашингтон має план на випадок, якщо дипломатичні методи не спрацюють.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що шукали українці в Google у 2017 році
Наступна новина Що має бути у тарілці людини, яка правильно харчується. ІНФОГРАФІКА
Останні новини
Схожі новини