Деякі будинки в Луцьку – без гарячої води: коли відновлять послугу

Деякі будинки в Луцьку – без гарячої води: коли відновлять послугу

ДКП «Луцьктепло» інформує про тимчасове припинення надання послуги з постачання гарячої води у зв’язку з виконанням робіт на трьох об’єктах.

Про це йдеться на сайті підприємства. 

Через витік на мережах постачання гарячої води припинено надання послуги до будинків на просп. Відрдження, 9, 11, 20, 20а, 22, 22а, вул. Захарова, 12, 14. Виконання робіт із заміни аварійної ділянки трубопроводів розпочнеться в понеділок, 2 жовтня.

Послугу з постачання гарячої води тимчасово припинено до будинків на просп. Відродження, 10а та вул. Сагайдачного, 20. Впродовж дня тут виконано частину аварійно-відновних робіт, які буде завершено в понеділок, після чого послугу буде відновлено.

В будинках на просп. Соборності, 7, 9, просп. Молоді, 10 постачання гарячої води тимчасово припинено у зв’язку із виконанням балансоутримувачем робіт на внутрішньобудинкових мережах. Відновлення послуги – після завершення робіт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Луганщині загинув Герой з Волині
Наступна новина Помер за день до повернення на фронт: спогади про захисника з Волині Василя Журавля
Останні новини
Схожі новини