Мешканці двадцяти будинків Луцька – без гарячої води: коли відновлять послугу

Мешканці двадцяти будинків Луцька – без гарячої води: коли відновлять послугу

Через витік на тепловій мережі на розі вулиць Вороніхіна і Декабристів без гарячого водопостачання залишилися мешканці 20 багатоповерхівок у Луцьку. 

Як розповів Суспільному речник комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков, на ділянці, де стався витік, працює аварійно-відновлювальна бригада. Комунальники замінюють теплову мережу діаметром 219 мм.

Ремонт, говорить речник, здійснюється коштом підприємства: "Щороку ми купуємо певну протяжність трубопроводів різних діаметрів. Це кошти, які закладені в тариф, або інвестиційна програма, або кошти на поточні ремонти нашого обладнання".

21-річна лучанка Катерина Суровцева розповіла: відсутність гарячої води створює чимало труднощів у догляді за восьмимісячним сином.

"Цього літа часто вода пропадала, — говорить жінка, — Такого раніше не було. А зараз то одна труба прорвала, поки зробили ту, інша прорвала. Постійно треба гріти воду. Кожен день купати дитину, тож холодною водою не будеш мити".

За словами Антона Безносикова, аварійно-відновлювальні роботи на розі вулиць Вороніхіна і Декабристів планують виконати упродовж двох днів, після чого послугу з постачання гарячої води у 20 житлових будинках відновлять.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 25-річного хлопця ув'язнили на понад 8 років за розбійний напад
Наступна новина У Луцькому районі авто на смерть збило пішохода
Останні новини
Схожі новини