Від завтра жителі Луцька можуть залишаться без гарячої води

Від завтра жителі Луцька можуть залишаться без гарячої води

ДКП "Луцьктепло" припинить надання послуги з постачання гарячої води від ранку 1 вересня.

Гаряче водопостачання буде відсутнє, допоки не врегулюються організаційні труднощі, викликані змінами щодо розрахунків, розповів на пресконференції директор "Луцьктепло" Іван Скорупський, передає Суспільне

Йдеться про постанову Кабінету Міністрів України, згідно з якою введений новий механізм розрахунків теплопостачальними підприємствами із постачальником природного газу шляхом автоматичного списання частки надходжень за надані споживачам послуги зі рахунків підприємства.

Зі свого боку підприємство "Луцьктепло" виконало всі необхідні зобов'язання перед газорозподільчою компанією, – каже Іван Скорупський.

Також 31 серпня закінчується термін договору на постачання природного газу між ДКП "Луцьктепло" та постачальником, а лімітів газу на наступний місяць не визначено. Своєю чергою підприємство, "Волиньгаз" попередило ДКП "Луцьктепло" про необхідність підготовки газоспоживного обладнання до пломбування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смертельна ДТП у Луцьку: п'яний водій збив двох людей
Наступна новина У Луцьку через п'яного водія сталася подвійна аварія: є постраждала
Останні новини
Схожі новини