У Завокзальному районі Луцька не буде гарячої води

У Завокзальному районі Луцька не буде гарячої води

У ДКП «Луцьктепло» попередили про призупинення подачі гарячої води від котельні, що обслуговує Завокзальний район впродовж дня 7 червня.

Про це інформує пресслужба підприємства. 

Зупинка буде спричинена виконанням працівниками АТ «Волиньгаз» робіт із заміни обладнання на газопроводі високого тиску, що призведе до відсутності тиску газу на котельні з 08:00 до 17:00.

Роботу котельні та надання послуги з постачання гарячої води буде відновлено щойно відновиться газопостачання.

Разом з тим, згідно графіка припинення подачі гарячої води впродовж міжопалювального періоду 2023 року від котелень та центральних теплових пунктів ДКП "Луцьктепло", затвердженого рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 12.04.2023 №202-1, на ранок 7 червня послугу з постачання гарячої води буде відновлено для мешканців мікрорайону ЛПЗ.

Як повідомлялося, надання послуги було припинено 15 травня, а зупинка тривала 3 тижні до 6 червня включно. За цей період було виконано обслуговування котлів (в тому числі очистка котла та рухомих елементів обладнання твердопаливної котельні), насосного обладнання, ревізію запірної арматури та інше.

На мережах впродовж періоду зупинки було замінено засувки діаметром 300 мм в одній з теплових камер, а також встановлено засувки діаметром 200 мм в іншій камері. Очевидно, що із зупинкою котельні було проведено гідровипробування мереж, за результатами якого виявлено та ліквідовано 2 витоки в районі вул. Даньшина.

Таким чином, всі заплановані роботи було виконано, і вже сьогодні відновлено роботу твердопаливного котла, щоб на 06:00 7 червня постачання гарячої води на ЛПЗ та вул. Даньшина було відновлено.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани попрощалися із захисником Сергієм Герою. ФОТО
Наступна новина Директор ліцею на Волині привласнив 1800 літрів пального
Останні новини
Схожі новини