Директори комунальних підприємств щороку звітуватимуть в облраді

Директори комунальних підприємств щороку звітуватимуть в облраді

Директори комунальних підприємств, які перебувають у власності обласної ради, будуть звітувати щороку на профільній комісії про результати роботи. Про це йшла мова під час позачергової сесії Волинської облради.

Так, депутати обласної ради підтримали призначення трьох керівників обласних медичних комунальних закладів – обласної інфекційної лікарні, обласного онкодиспансеру та Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Також передбачається, що відтепер щороку директори звітуватимуть про свою роботу.

«Кожен рік працівники комунальних підприємств мають звітувати про свою роботу на профільній комісії обласної ради. Якщо комісія звіт не затвердить, то керівник буде звільнений», - повідомив голова обласної ради Ігор Палиця.

Доречі, голова обласної ради Ігор Палиця заявляв, що депутати не готові приймати бюджет на наступний рік, тому це питання необхідно відкласти.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Сумах провели Антикорупційний автопробіг. ВІДЕО
Наступна новина Штучний інтелект Google створив власний штучний інтелект (АІ)
Останні новини
Схожі новини