У Луцьку відкрилась нова кав’ярня Kava Avenue. Вона буде у «вокзальному» стилі

У Луцьку відкрилась нова кав’ярня Kava Avenue. Вона буде у «вокзальному» стилі

У Луцьку відкрилася 13-та кав'ярня мережі Kava Avenue. Заклад почав працювати в тестовому режимі 3 лютого на проспекті Грушевського, 29. 

Протягом тижня - до 9 лютого в кав'ярні діє акція: кава за 10 гривень. За таку ціну можна купити класичні кавові напої: еспресо, американо, лате, капучино та какао. Далі ціни будуть, як в більшості закладів мережі.

Тут готують напої на основі еспресо зі свіжообсмаженої 100-відсоткової арабіки, а також альтернативні напої, приготовані ручними методами.

З десертів тут є макаруни, тарталетки, тістечка та трайфл (десерт у стакані на основі крему та бісквітних коржів).

 

Інтер’єр в залізничному стилі

«Раніше в районі залізничного вокзалу вже була кав'ярня Kava Avenue, яка два роки працювала в приміщенні ПриватБанку, але орендодавці достроково розірвали договір, тому довелося шукати нове місце», - розповідає власник мережі кав’ярень Андрій Хоменко.

Оскільки заклад знаходиться поруч з залізничним вокзалом, власники хочуть його тематично оформити. Тут вже встановили лавочку, подібну на ту, що в українських електричках, планують зробити меню у вигляді табло та прикрасити інтер'єр валізами. Всередині - близько 10 столиків.

«Заклад тільки почав працювати і багато чого тут ще немає. Чекаємо на вивіску, плануємо посадити газон та квіти на вулиці, замовити термінал, щоб можна було розрахуватися безготівково», - розповідає Андрій Хоменко. 

Також в кав’ярні планують встановити тубус, в який гості зможуть викинути стаканчики, які в подальшому перероблять.

Нагадаємо, в кав’ярні Kava Avenue на вулиці Винниченка приймають упаковку тетра-пак на переробку.

Наразі заклад працює з 8:00 до 21:00, надалі графік роботи може змінитися.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулась масштабна християнська ліга з флорболу. Фоторепортаж
Наступна новина Укрзалізниця вводить нову послугу доставки валіз на вокзалах
Останні новини
Схожі новини