Ельфи, Святий Миколай, куліш. У Луцькому зоопарку організували свято для дітей

Ельфи, Святий Миколай, куліш. У Луцькому зоопарку організували свято для дітей
Свято в Луцькому зоопарку (фото Олександра Дурманенка)

У Луцькому зоопарку уже вп’яте організували свято для дітей за участю Святого Миколая, яке стало своєрідним завершенням сезону.

Подія відбулася у неділю, 22 грудня, повідомляє ІА Волинські Новини

Директорка Людмила Денисенко розповідає, що цьогоріч вперше вагалася, чи варто проводити захід. Однак, враховуючи, що Святий Миколай є покровителем Луцька, все ж вирішили подарувати гарний настрій та розважити дітей. 

Забава розпочалася із вітальних слів ведучих – веселих ельфів Холлі, Спрайта і Беррі, які познайомилися з дітьми. Після цього вони разом із Янголятком влаштували різні забавлянки: водили хороводи, бігали наввипередки, прикрашали «ялинки».

Кульмінацією дійства стала поява Святого Миколая. Головний гість привітав усіх із прийдешніми святами та вислухав побажання дітей. А ще роздав їм новорічні подарунки, які власноруч шила екскурсовод Тетяна Шкірпан

Закінчилося свято частуванням. 

Директорка зоопарку Людмила Денисенко поділилася планами на 2020 рік. Зокрема продовжиться соціальний проєкт підприємства – безкоштовний вхід для пенсіонерів щопонеділка (триватиме до 1 березня).

Також заплановано проведення на весну нового дійства – зустріч перелітних птахів та традиційних, які так люблять відвідувачі. Розвиватиметься і насичення простору інформаційними матеріалами: стендами, плакатами, брошурами. Не обійдеться і без поповнення мешканців зоопарку новими тваринами.



 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто переміг на виборах у Доросинівській об'єднаній громаді
Наступна новина У Ківерцях відкрили нове приміщення суду за 48 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини