Facebook почав тестувати кнопку для модерації образливих і безглуздих коментарів

Facebook почав тестувати кнопку для модерації образливих і безглуздих коментарів

Користувачі Facebook можуть отримати можливість висловити своє негативне ставлення до коментарів і приховувати їх під своїми повідомленнями Про це пише TechCrunch.

Як зазначається, адміністрація соцмережі почала тестувати функцію downvote - можливість «замінусовати» коментарі, які не сподобалися. Представник розробників Facebook підтвердив виданню цю інформацію і наголосив, що мова не йде про створення функції, прямо протилежної «лайку»: downvote не бачитимуть інші користувачі, а тільки адміністрація Facebook.

«Ми не тестуємо кнопку dislike. Ми експериментуємо з інструментом, який дозволить користувачам надсилати нам відгук про коментарі і публікації на публічних сторінках. Поки функція працює тільки у малої кількості людей в США», - повідомив представник Facebook і уточник, що мова йде про 5% користувачів США, у яких смартфон працює на ОС Android.

При натисканні на нову кнопку коментар ховається, а користувач може поскаржитися на вміст, назвавши його або «образливим», або таким, що «вводить в оману», або таким, «що не відповідає темі розмови». Це дозволить адміністрації соцмережі вирішити, чи є коментар спірним або в ньому міститься неправдива інформація.

Нагадаємо, у 2015 році Марк Цукерберг говорив, що не збирається вводити кнопку «не подобається» (dislike). Тоді він пояснив, що не хотів би перетворити Facebook в звичайний інтернет-форум, де користувачі постійно «плюсують» або «мінусують» чужі повідомлення. В результаті користувачі отримали альтернативу звичайним «лайкам» - «реакції»: п'ять способів продемонструвати своє ставлення до тієї чи іншої публікації.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Материнство - не для мене: жінка відмовилась від шостої дитини поспіль
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 10 лютого
Останні новини
Схожі новини