Фейсбук стежить за користувачами, які пишуть погрози соцмережі

Фейсбук стежить за користувачами, які пишуть погрози соцмережі
Фото ілюстративне

У компанії Фейсбук користувачів, що погрожують соціальній мережі, вносять до списку та відстежують за їхнім переміщенням.

За словами працівників, компанія відстежує користувачів за їхнім місцемзнаходження і переміщення, які можуть представляти загрозу для співробітників компанії, – повідомляє Громадське.

Компанія вносить людей до списку «орієнтування» (Be On The Lookout/BOLO) і використовує інформацію, отримані додатки з сайту. До списку потрапляють, ті чиї погрози здадуться службі безпеки достовірними. Список був створений у 2008 році.

До списку можуть потрапити люди, які з’являються на території компанії, або пишуть електронні листи з погрозами. Також користувачі, що пишуть нецензурні речі Марку Цукербергу. Про це сказав колишній співробітник служби безпеки Фейсбук.

Інший співробітник компанії зазначив, що для визначення достовірності загрози не існує чітких критеріїв.

У соцмережі заявили, що дотримуються конфіденційності користувачів і не дозволяють службі безпеки перевищувати повноваження, тому користувачі, які додані до списку пройшли ретельний контроль. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 16 лютого
Наступна новина Як покарають Росію за агресію в Азовському морі
Останні новини
Схожі новини