Фінансування Суспільного хочуть суттєво зрізати

Фінансування Суспільного хочуть суттєво зрізати
фото ілюстративне, джерело: Politeka

Якщо Верховна Рада України прийме бюджет на 2019 рік, де фінансова підтримка на Національну суспільну телерадіокомпанію України становитиме менше 1 млрд грн, тоді доведеться закрити філії Суспільного.

Про це в ефірі «Українського радіо» сказав голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія, – пише Detector_media  

«Будемо чекати до 15 грудня, коли Верховна Рада остаточно проголосує за бюджет-2019. Якщо це буде менше 1 млрд грн, тоді йдеться про закриття регіональних філій. Іншого виходу просто немає», – сказав Зураб Аласанія. 

Голова правління НСТУ зазначив, що на даному етапі Суспільному залишається 1 мільярд 17 мільйонів гривень. За його словами, до кінця 2018 року НСТУ матиме борги у розмірі 230 млн. грн., які швидше за все перейдуть на наступний рік. У зв’язку з цим бюджет Суспільного у 2019 році буде менший, аніж у 2018-му. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «7 гривень за проїзд нас не врятують», - луцький перевізник
Наступна новина Хвороба помолодшала: Рак грудей все більше виявляють у молодих волинянок, - лікар. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини