Гектари зникають опівночі: як депутати Луцькради віддали за безцінь землю вартістю 2 мільйона. ВІДЕО

Гектари зникають опівночі: як депутати Луцькради віддали за безцінь землю вартістю 2 мільйона. ВІДЕО

На одній з останніх сесій Луцької міської ради депутати з криками та бійками віддали задарма два гектари луцької землі на Рівненській, 119. 

На запитання: кому так пощастило? – розводять руками. 

То хто ж стоїть за «Житловим кварталом»? І чи справді фірма належить людям, на яких вона записана. Та головне – яку роль у цій історії відіграють луцькі депутати Сергій Була та Костянтин Петрочук, – дивіться у журналістському розслідуванні 12 каналу: «Спецтема: Гектари зникають опівночі».

Нагадаємо, на черговій сесії Луцької міської ради 28 лютого депутати передали в оренду великий шматок міської території за безцінь. 

Чимало фактів вказують на те, що за оборудкою стоять наближені до теперішньої влади політики, яким землею платять за попередні домовленості. Офіційні документи свідчать, що депутати Сергій Була і Костянтин Петрочук мають прямий стосунок до фірми «Житловий квартал», яка так несподівано озолотилася.

Читати також: «Луцьксантехмонтаж» отримав 75 соток землі від облради в обмін на 40 квартир

Натомість чимало депутатів намагалися зірвати сесію Луцької міської ради, мотивуючи свою поведінку тим, що до розгляду пропонують надто складні питання, а саме надання ділянок для будівництва безоплатно ТОВ «Житловий квартал».

Деякі навіть блокували трибуну міськради з вимогою не виділяти землю під забудову безкоштовно. Після цього між депутатами Павлом Данильчуком та Костянтином Петрочуком сталася бійка

Читати також: «Муніципали, бійки та гучна музика»: міськрада перетворилася на цирк-шапіто. ВІДЕО

Вже згодом стало відомо, хто стоїть за скандально відомим «Житловим кварталом».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські фіскали планують перевірити комунальні підприємства і 14 фірм «Континіуму»
Наступна новина У Луцьку контрактники отримають 5 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини