«Голос» заявив, що виставить кандидата у мери Луцька

«Голос» заявив, що виставить кандидата у мери Луцька

Партія «Голос» шукає людину, яка висуватиметься від цієї політичної сили на виборах міського голови у Луцьку.

В інших містах Волині партія формує списки кандидатів у депутати, претендентів на мерів там не висуватиме.

Про це стало відомо у четвер, 23 липня, під час зустрічі з нардепами «Голосу» у Луцьку.

Керівник волинського осередку партії «Голос» Віктор Левандовський розповів, що політична сила зараз формує команду. Один з принципів - відсутність політичного минулого в інших партіях.

«Щодо кандидата на міського голову зараз ведемо перемовини. На жаль, поки не визначились. Хотілося б мати свіжого кандидата, щоб показати Луцьку - альтернатива є», - сказав він.

«Думаю, протягом місяця ми його представимо або визнаємо, що його немає. Не хочемо висувати суто технічного кандидата», - додав Віктор Левандовський.

«Щодо списку кандидатів у депутати - це я та Андрій Гаврищук, решту команди поки формуємо», - заявив очільник обласного осередку.

У Ковелі, Нововолинську, Володимирі-Волинському та Камені-Каширському партія не висуватиме кандидатів у мери, але формує списки кандидатів у депутати.

В решті населених пунктів попередньо не висуватиметься.

«Ми не йдемо на вибори у деяких місцях, тому що ми невпевнені в людях, які там хочуть представляти нас. Я пишаюсь тим, що ми не продаємо франшизу, не домовляємось з проросійськими силами. Вибори - це ж не кінець історії. Після того, як ми зайдемо в міські ради, ми працюватимемо під одним брендом і від цього залежатиме репутація усіх», - сказала голова партії Кіра Рудик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Втечу пацієнта з психлікарні в Олиці підтвердила поліція. ФОТО
Наступна новина У Луцькому зоопарку – штраф за зірвані рослини
Останні новини
Схожі новини